De unde poți comanda mobilă la comandă pentru tineret

1

Când vine vorba de camera unui adolescent, atunci pretențiile sunt foarte mari. Fiecare tânăr își dorește ca mobila de dormitor tineret să îndeplinească anumite criterii de design, iar în același timp să fie și practică.

Mobilarea unei camere se dovedește a fi de multe ori o adevărată provocare pentru cei tineri, mai ales că aceștia își doresc o cameră modernă, mult spațiu liber dar o mobilă tineret adecvată vârsetei și cerințelor individuale. De cele mai multe ori, cel mai mare dușman este spațiul mic sau poziționarea inadecvată a ușilor și a ferestrelor.  În acest caz, singura soluție este să apelezi la serviciile unei firme care execută mobila tineret la comanda! Astfel vei reuși să întrunești cu ușurință toate criteriile de care ai nevoie.

Ce mobila tineret să alegi?

Dacă ești în căutarea unei mobile pentru o camera tineret, atunci poți începe prin a căuta idei pe site-urile de profil, care execută astfel de obiecte de mobilier. Unican spre exemplu oferă o gamă variată de modele de mobila cu aspect tineresc, special creată pentru orice adolescent modern.

Culorile vii nu se demodează niciodată, iar combinația dintre albastru și verde este ideală mai ales pentru o cameră de băiat. Ambele nuanțe sunt liniștitoare și crează un contrast natural foarte plăcut din punct de vedere cromatic. Pentru a câștiga cât mai mult spațiu, ai grijă să folosești fiecare colțișor, astfel încât orice lucru să își găsească ușor locul. Ai grijă însă la echilibru și proporții. Evită să încarci prea mult pereții. Modelul de mai sus se pretează în special pentru o cameră de apartament.

Dacă ai posibilitate și spațiu suficient, indicat ar fi să delimitezi spațiul de lucru de cel de relaxare, ca în această imagine.

Surse foto: unican.ro

O astfel de amenajare se pretează nu numai unei camere de tineret dintr-o casă ci chiar și unei garsoniere.

Pentru a amenaja camera unei adolescente, mergi pe nuanțe calde și tonuri deschise. Albul clasic nu se demodeaza niciodată și poate fi combinat cu orice culoare, în funcție de preferințele tinerei. Cele mai apreciate combinații sunt cele de mov cu alb. Pe pereți poți opta pentru un tapet cu flori, niște stikere personalizate sau de ce nu… portretul ei sau al trupei preferate desenat de un artist priceput.

Mobila trebuie să fie special creată pentru ca absolut toate accesoriile să fie ușor de găsit. Fetele adoră sertarele, iar o mobilă cu cât mai multe sartere este o alegere excelentă. Mizează pe nuanțe cât mai pale și combinații inedite de culori. Nu uita de un aspect extrem de important. Camera oricărei tinere trebuie să aibă si o oglindă de toaletă în fața căreia să se aranjeze.

Dacă dorești să mobilezi camera unui adolescent, cel mai bine este să discuți înainte cu el și să luați în calcul absolut toate cerințele și așteptările lui. Camera lui este camera în care se simte cel mai bine, locul în care simte nevoia să se relaxeze sau să dea frâu sentimentele. Este locul în care învață, se odihnește, se joacă, se relaxează, visează… iubește! Ajută-l să fie special. Alege mobila tineret la comanda!

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Am avut ceva de cautat pana am gasit mobila pentru cea mica. Acum cand a crescut, 16 ani , am schimbat iar mobila. Intradevar necesitatile si pretentiile sunt diferite de la generatie la generatie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.