Cum alegi inelul de logodnă perfect

2

Alegerea inelului de logodnă se poate dovedi o adevărată provocare pentru orice bărbat îndrăgostit care a decis să facă pasul cel mare. Mai grea decât cererea în căsătorie, care este cu adevărat un moment intens pentru orice cuplu. Ce model să alegi? Ce piatră? Care este circumferinţa degetului inelar? O să îi placă? Ce buget? Sunt întrebări la care încerci să găseşti răspunsul.

Fii atent la detalii!

Dacă vrei cu adevărat să o surprinzi în mod plăcut, trebuie să fii atent la detalii. Femeile de obicei îşi pun pe tavă preferinţele. Tu nu trebuie decât să le observi. Aşa că poţi începe prin a analiza bijuteriile pe care le are şi le poartă în mod constant  În acelaşi măsură, poţi trage din timp cu ochiul atunci când pare încântată de un model apărut într-o revistă, sau îi poţi ruga prietena sau sora să o tragă puţin de limbă. Dacă nu vrei să apelezi la ajutoare, atunci când ieşi în oraş, dă târcoale unui magazin cu bijuterii. O să fii surprins să constaţi că magazinul o va atrage la fel cum trag albinele la miere. Dacă eşti mai direct, dar nu vrei să devii suspicios, poţi inventa o poveste despre un coleg de-al tău care vrea să se însoare şi nu ştie ce inel de logodnă să comande.

Din ce materiale?

În general femeile îşi doresc un inel de logodnă cu o anumită încărcătură emoţională. Îşi doresc ca acesta să însemne mai mult decât un simplu inel. Aşa că o poţi întreba subtil care sunt pietrele ei preferate, dacă nu reuşeşti să îţi dai singur seama. Chiar dacă multe femei preferă diamantele, a ta e unică. Şi e posibil ca ei să îi placă safirul, smaraldul sau… ametistul! 🙂 În acelaşi timp trebuie să analizezi cu atenţie care sunt preferinţele ei în materie de formă a pietrei. Îi plac cele pătrate, rotunde, ovale sau cu o formă atipică?

Nu doar de piatră trebie să ţii cont. Important este şi materialul din care este confecţionat inelul. Aurul galben nu mai este de ceva timp la modă. Acum se caută aurul alb sau aurul roz. Aurul galben îl preferă în special domnişoarele adepte ale stilului clasic. Cele moderne şi nonconformiste preferă aurul roz. Iar cele care au o fire romantică şi visătoare vor fi cu siguranţă atrase de aurul alb. Mie de exemplu îmi plac mult aceste inele de logodna Zehava. Sunt modele deosebite, ideale pentru o mână fină şi delicată. Sunt bijuterii de aur moderne, special create pentru a îţi impresiona persoana iubită şi a o surprinde în mod plăcut! Ai de unde alege!

Cum o ceri în căsătorie?

Ei bine, aici tu ar trebui să ştii să răspunzi la această întrebare. Lasă-te purtat de sentimente şi pune-ţi imaginaţia la lucru. Cu siguranţă va ieşi ceva frumos… inedit! Dacă vrei ceva special, şi eşti în pană de idei, o să îţi vând câteva ponturi, doar că nu sunt general valabile. Tu îţi ştii cel mai bine iubita.

Dacă este o persoană mai retrasă şi romantică, o poţi cere de soţie într-un cadru intim. O poţi invita într-o mică vacanţă la Paris, Veneţia sau Roma şi acolo să îţi duci la bun sfârşit planul.

Dacă este o persoană dezinvoltă şi fără inhibiţii, o poţi cere de soţie într-un mod inedit… în timpul unui concert unde cântă formaţia ei preferată sau în pauza unui meci unde joacă echipa ei preferată. Bineînţeles că poţi apela şi la ajutorul organizatorilor. Sigur nu te vei lovi de un refuz. Ba mai mult, vor fi bucuroşi să facă parte din povestea voastră de iubire.

Dacă este o persoană care iubeşte aventura, ce ar fi dacă cererea în căsătorie va fi una la înălţime? O poţi invita la o plimbare cu un balon cu aer cald sau puteţi sări împreună cu parapanta. Ai grijă în acest caz să nu scapi inelul! 😛

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. pentru mine e important ce-mi spune cand imi da inelul ca, daca e luat doar asa de ochii lumii sa ma intrebe daca vreau si sa imi intoarca spatele dupa ce zic da, poate sa-mi cumpere si din platina cu 3 diamante. Nu zic ca nu imi place dar sunt genul ala prost rau care pune sentimentele mai presus de orice.

  2. Nu am primit un inel de logodna, dar am sa-i bat un apropo ca sa-si dea seama ca chiar daca avem multi ani de casnicie e nevoie un inel de logodna.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.