Ce se poartă în această primăvară

3

În ultimul timp, am fost plăcut surprinsă să constant că în materie de design vestimentar în România s-a instaurat o nouă modă: cea a articolelor vestimentare de calitate semnate de designeri autohtoni profesionişti. Mai mult decât atât, piesele vestimentare create de aceştia sunt special create pentru a întoarce priviri, pentru a ieşi din tipar sau pentru a fi uşor de adaptat oricărei situaţii.

Din dorinţa de a îmi reînnoi garderoba, am început să accesez diverse site-uri şi bloguri de modă care prezintă noile tendinţe din acest an. Chiar dacă sunt o persoană care consideră că la modă pentru mine este doar ce îmi place şi mi se potriveşte, obişnuiesc să caut în permanenţă surse de inspiraţie. Îmi place ideea de „nou”, iar dacă nu aş fi deschisă către noi orizonturi nu aş şti dacă prin multitudinea de noi modele create nu se află şi acele piese special create pentru mine.

Sunt o persoană destul de pretenţioasă şi de cele mai multe ori pun un accent mai mare pe calitate decât pe model sau preţ. Însă caut cumva ca atunci când doresc să achiziţionez anumite ţinute şi accesorii să le îmbin pe toate cele trei criterii de selecţie. Şi de multe ori reuşesc. 🙂

Unul din site-urile mele de modă preferate este magazinul Saash!

Şi cum anul acesta se poartă verdele, iar verdele este în acelaşi timp culoarea mea preferată, m-am gândit că această rochie se potriveşte perfect cu viziunea mea despre modă în momentul de faţă. O pot purta atât la birou cât şi la o ieşire la restaurant. Este elegantă şi se potriveşte perfect cu constituţia mea.

Pantofii aceştia stiletto cu fundă asimetrică şi toc cui sunt absolut încântători. Îmi place nuanţa nude. O consider potrivită pentru aproape orice combinaţie de culori. Funda din faţă îi face cu adevărat speciali.

Şi dacă tot vine vorba de încălţăminte, mi-a atras atenţia şi acest model de balerini. Mi se par geniali cu fundiţa aceea în spate. Balerinii de obicei sunt punctul meu slab. Asta şi din cauza faptului că am un picior destul de lat şi prefer în picior ceva comod, mai ales dacă sunt nevoită să stau în picioare mult timp.

Şi cum orice sesiune de cumpărături e musai să se lase şi cu o geantă nouă, mi-a atras atenţia acest model. Simplă, elegantă şi de efect!

De ce acest magazin online?

Pentru că este un dresing virtula cu de toate. Articole vestimentare de înaltă calitate croite cu măiestrie de designeri români. Modele special create pentru tendinţele sezoniere din ţara noastră. Toate la preţuri decente! Aici nu găseşti doar simple articole vestimentare. Ci creaţii care reuşesc să îţi pună în valoare fiecare parte a corpului şi care mai mult ca sigur vor reuşi să atragă multe priviri şi să stârnească multe invidii.

 

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Cred ca orice articol vestimentar, daca stii sa il porti devine interesant. Am vazut rochii superbe purtate de nepricepute si rochii mai putin interesante care alcatuiau o tinuta pe care o tineai minte mult timp fiindca era purtata cu stil. Vad ca pe site sunt foarte multe modele, trebuie ales ce ne avantajeaza pe fiecare.

  2. eu direct la genti m-am dus. Sunt scumpe, n-am cum sa zic ca sunt ieftine, dar pentru cine si le permite, sunt lucruri care fac si desfac multe tinute si tin ani intregi de acum incolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.