Piese auto pentru Dacia Logan la cele mai mici preţuri

3

După cum ştiţi, cea mai ieftină şi accesibilă maşină nouă de piaţa din România este Dacia Logan. Din punctul meu de vedere chiar este o maşină fiabilă atâta timp cât este utilizată conform manualului de service, dar şi a Codului Rutier. Deţin un Logan diesel cumpărat nou de mai bine de 9 ani şi pot spune cu mândrie că nu am fost nevoiţi să cheltuim bani cu reparaţiile. Piesele şi consumabilele înlocuite au fost decât cele de întreţinere (ulei, filtre, plăcuţe de frână, distribuţia şi bineînţeles anvelope).

De fiecare dată când am avut nevoie de piese Dacia Logan, am optat pentru piese originale. În acest fel am ştiut că îi ofer maşinii exact ce are nevoie fără a risca alte defecţiuni sau deteriorări per ansamblu. Apelând la serviciile unui distribuitor autorizat de piese auto pentru Dacia Logan, am avut parte de calitate superioară la cel mai bun preţ.

O maşină bine întreţinută, mai mult ca sigur nu va întâmpina probleme în ceea ce priveşte buna funcţionare. Pentru asta va trebui să ţinem cont de mai multe criterii.

Un criteriu foarte important este combustibilul. Alimentează doar din benzinării acreditate. Dacă ai un brand de la care obişnuieşti să alimentezi, încearcă să îl menţii. Există riscul ca schimbând foarte des brandurile să uzezi întreg sistemul de alimentare. Cauza principală este cifra octanică diferită a combustibilului.

Un alt criteriu este respectarea manualului de service. Schimbând consumabilele la timp, îi vei prelungi durata de viaţă.

Cele mai frecvente defecţiuni întâlnite la un Logan sunt:

  • în cazul motorizării diesel, alimentarea cu un combustibil de proastă calitate precum şi utilizarea unui filtru de motorină de calitate inferioară  duce la uzura prematură a pompei de înaltă şi a injectoarelor.
  • problema relanti Logan o întâlnim cel mai frecvent la motorizarea pe benzină. Cauza o reprezintă utilizarea combustibilului de proastă calitate, apă în sistemul de alimentare, un furtun de vacuum deteriorat din cauza suprasolicitării, o bujie care nu funcţionează corespunzător sau fişe întrerupte. Primul semn este dat de întreruperea motorului la turaţii foarte scăzute (de exemplu la scoaterea din viteză) sau la mersul la relanti.

Însă dacă toate reviziile obligatorii sunt realizate corect şi la timp, atunci maşina nu are de ce să întâmpine probleme. Din punctul meu de vedere, majoritatea defecţiunilor nu sunt cauzate de automobil ci de persoana care o conduce. Nu există maşini proaste ci şoferi slab pregătiţi. De data aceasta nu o să dau vina nici pe drumuri, deoarece un şofer disciplinat în trafic va adapta viteza la condiţiile de drum.

De când avem maşina am circulat  pe toate categoriile de drumuri fără să întâmpinăm probleme. Fiind o maşină destul de înaltă am reuşit să parcurgem şi trasee pe care o altfel de maşină nu ar fi reuşit să le parcurgă.

De unde poţi cumpăra piese auto Dacia Logan la cele mai mici preţuri!

Dacă eşti în căutare de Dacia piese auto, autoatu.ro îţi oferă o gamă variată de produse pentru maşina ta. De ce să îi alegi pe ei?

  • oferă produse de calitate la cele mai mici preţuri
  • oferă garanţie şi seriozitate
  • au o gamă variată de piese si consumabile atât pentru Dacia Logan cât şi pentru alte modele de maşini
  • deţin un service auto autorizat
  • piesele pot fi comandate online, utilizând formularul pentru comenzi sau se pot ridica personal dacă locuieşti în Bucureşti sau în apropiere.
  • site-ul este bine structurat iar comanda uşor de realizat

 

3 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.