Ce program de contabilitate să alegi pentru afacerea ta!

4

Indiferent dacă ai o firmă mică şi la început de drum sau firma ta este de mult timp pe piaţă, ai nevoie de un program de contabilitate şi gestiune prin intermediul căruia să ţii evidenţa operaţiunilor de contabilitate primară, evidenţă stocuri, gestiune salarii, precum şi a declaraţiilor fiscale. Mai mult decât atât, ai nevoie şi de un program de facturare electronică eficient. Astfel, clienţii tăi se vor bucura de facturi rapid întocmite, iar tu de rapoarte corecte.

Mai mult ca sigur te-ai întrebat ce să alegi. Ca orice persoană care îşi doreşte o afacere înfloritoare, îţi doreşti un program de contabilitate primară, care să îţi ofere cât mai multe opţiuni, să fie uşor de utilizat și care să țină pasul cu toate modificările legislative. Este greu să ții pasul în permanență cu toate aceste modificări. Pentru ca activitatea din cadrul companiei să fie simplificată, primul pas este să cauți un program care să te ajute să ții evidența tuturor operațiunilor contabile, indiferent de volumul de muncă.

Un program de contabilitate precum ciel simplu, va ușura extrem de mult munca oricărui contabil sau expert contabil, datorită faptului că este conceput special pentru ca toate operațiunile să fie înregistrate în mod coresponzător. Prin intermediul lui poţi presta activitatea de contabilitate primară.

Avantajele programului de contabilitate ciel simplu!


  • programul de contabilitate ciel simplu este gratuit, însă pentru a te bucura și de alte beneficii față de funcțiile de bază, poți încheia un abonament.
  • se descarcă şi instalează foarte uşor cu toate elementele necesare pentru a fi folosit imediat
  • poate fi utilizat pe termen nelimitat
  • kit-ul de bază este modern și configurat astfel încât să poată fi utilizat imediat, însă se poate adapta în funcţie de nevoile firmei tale.
  • beneficiezi de acces nelimitat la toate funcţionalităţile de contabilitate şi gestiune.
  • te bucuri în timp util de toate moificările legislative sau funcționale ale aplicației.
  • ai posibilitatea de a întocmi direct din program facturile fiscale. Programul de contabilitate ciel simplu oferă posibilitatea de a fi utilizat și pe post de program de facturare.
  • ai posibilitatea de a întocmi direct din program declaratiiile 300 si 394 cu semnatură electronica
  • ai posibilitatea de a afla dacă firma parteneră este activă sau a intrat în insolvență. Acest aspect se datorează faptului că programul are acces direct la site-ul oficial al Ministerului de Finanțe. Astfel nu vei fi nevoit tu să cauți. De multe ori poate că nici nu consideri că o astfel de informație este necesară. Dar pentru a fi precaut este bine să știi cu cine colaborezi. Astfel, orice situație neplăcută poate fi evitată.
  • cursul valutar este sincronizat cu site-ul oficial al Băncii Naționale Române
  • ai posibilitatea de a edita, exporta și importa date (nomenclatoare de parteneri, articole în gestiune, stocuri, salariați, etc)
  • produsele noi intrate în stoc sunt ușor de încărcat și pot fi distribuite pe mai multe depozite simultan
  • în cazul în care atunci când ai introdus datele în program s-a strecurat o greșeală, poți reveni asupra documentului anterior și îl poți edita, chiar dacă acesta a fost validat în prealabil.
  • poți restricționa și personaliza accesul în program pentru fiecare utilizator în parte
  • fiecare utilizator are posibilitatea de a își personaliza interfața pe care lucrează, alegând din o gamă variată de teme.
  • oferă posibilitatea de a beneficia de gestiune salarii eficientă, astfel încât să ai o evidență clară asupra tuturor salariaților din toate compartimentele.
  • beneficiezi de asistenţă tehnică apelând numărul  – 021 9347 – primul apel gratuit pentru varianta free. Dacă te vei abona ai acces nelimitat şi gratuit la acest serviciu.

Sfatul meu este să descărcați acest program de contabilitate și cu siguranță vă veți împrieteni rapid cu interfața. Optând pentru un program gestiune ciel, munca ta va fi cu adevărat simplificată, iar actele vor fi înregistrate corect, conform normelor în vigoare.


Sursa foto: pixabay.com

4 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.