Costume pentru ziua indragostitilor

1

14 februarie precum si 24 februarie reprezinta doua dintre datele importante din calendar pentru cei care sunt intr-o relatie sentimentala. Acest lucru se datoreaza faptului  ca pe data de 14 februarie se sarbatoreste la nivel international ziua indragostitilor in timp ce pe data de 24 februarie se sarbatoreste pe plan national aceiasi zi a indragostitilor.

Avand in vedere ca si luna martie aduce doua zile foarte importante pentru reprezentantele sexului frumos (1 si 8 martie) cred ca nu gresesc daca afirm faptul ca februarie – martie reprezinta o perioada destul de complicata pentru unii barbati aflati intr-o relatie de iubire. Lipsa de idei precum si monotonia din cuplu reprezinta din punctul meu de vedere motivele pentru care unii barbati considera aceasta perioada ca fiind un pic mai grea.

Daca traditionalele cadouri nu mai reprezinta o solutie buna atunci cand vine vorba despre ziua indragostitilor atunci organizarea unei petreceri surpriza pentru partenerul tau reprezinta din punctul meu de vedere o solutie ce trebuie luata in calcul atat de catre barbati cat si de reprezentantele sexului frumos. Chiar daca foarte multe cluburi, baruri, restaurante, etc, vor organiza petreceri cu ocazia acestei zile, din punctul meu de vedere organizarea unei petreceri private reprezinta o idee mult mai buna.

Tinand cont de faptul ca petrecerile de genul acesta trebuie sa aiba o tematica iata cateva idei de costume si accesorii pentru carnaval petreceri sau serbari:

  • Costumele care infatiseaza cuplurile faimoase reprezinta o idee foarte buna de costumatie avand in vedere ca ziua indragostitilor serbeaza ideea de cuplu.
  • In cazul in care atat voi cat si cei prezenti la petrecere sunteti fani ai filmelor atunci costumele cu personajele favorite din filme reprezinta o alta idee foarte buna pentru tematica petrecerii de ziua indragostitilor.
  • Copilaria reprezinta poate cea mai frumoasa perioada a vietii noastre motiv pentru care de fiecare data ne amintim cu placere si nostalgie de aceasta perioada. Ce poate fi mai frumos decat sa iti amintesti de aceasta perioada atunci cand te afli la o petrecere costumat in personajele favorite din copilarie, costumatie achizitionata de pe carnaval24.ro.

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.