Cadou de la Melkior – produse cosmetice profesionale

5

Luna februarie nu este doar luna iubirii. Luna februarie îmi amintește în fiecare an că timpul nu mă întreabă atunci când apasă pe umerii mei, adăugând încă o floare în buchetul vieții. Tinerețea este trecătoare. La fel cum este și viața.  Chair dacă am depășit un prag anul acesta, în sufletul meu mă simt ca la 20 de ani.  Depinde de noi cum alegem să trecem prin viață. Cel mai bine este să trăim fiecare clipă și de tot ce ne oferă. 🙂

Anul acesta am avut parte de o surpriză neașteptată. Am primit în dar de la Melkior un set de produse cosmetice profesionale absolut minunate. Cadoul surpriză mi-a plăcut foarte mult, iar pe această cale doresc să mulțumesc Melkior România pentru acest gest frumos.

Orice femeie iubește să se aranjeze. Pentru ca produsele folosite să ne ajute să arătăm cu adevărat bine, iar în același timp să fie prietenoase cu tenul cel mai bine este să folosim produse cosmetice de calitate. Melkior oferă o gamă largă de produse cosmetice de înaltă calitate absolut îndrăgite atât de make-up artiști cât și de femeile care obișuiesc să își aplice zilnic un machiaj.

Un machiaj bine realizat și cu produse de calitate va fi mai rezistent pe parcursul zilei, nu va cauza îmbătrânirea prematură a pielii și va arăta în permanență fresh! Ciar dacă nu sunt o expertă în ceea ce privește machiajul îmi place să folosesc în general nuanțe cât mai naturale.

Doar când vine vorba de unghii și buze îmi place să ies în evidență cu nuanțe mai îndrăznețe. Chiar dacă a fost un cadou neașteptat, nuanțele primite mi se potrivesc perfect și îmi plac foarte mult.

O să vă prezint pe rând ce produse am primit.

De departe preferatul meu este acest ruj roșu! O nuanță îndrăzneață care îmi place foarte mult! Este foarte rezistent pe buze, nu se exfoliază și nici nu crapă. În plus arată impecabil chiar și la 2 ore după aplicare în condițiile în care am mai gustat câte ceva. Un roșu pasional pe care l-aș purta în fiecare zi.


Acest mascara este potrivit pentru orice tip de ocazie. Alungește genele, nu le încarcă și oferă volum.


Creionul pentru conturarea ochilor oferă un efect pătrunzător. Pot trasa cu ușurință linii subțiri foarte subțiri pentru un efect cât mai natural.


Fardul pentru pleoape este foarte discret. Poate fi utilizat pentru un machiaj cât mai natural. Îmi place felul în care este compartimentat. Pe o parte fardul, pe altă parte oglinda.

 

Descoperă întreaga gamă de produse cosmetice profesionale accesând site-ul oficial Melkior România!

 

5 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.