Eşti în căutarea unei cafenele în Bucureşti? Doreşti să cauţi cea mai nouă cofetărie din Bucureşti? Caută mai întâi aici!

2

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu am rămas încă o fire romantică. Îmi place să cred că încă mai există tineri care aleg să se întâlnească în parc, la o cofetărie sau cafenea unde să discute pe îndelete fiecare despre idealuri şi aspiraţii. Îmi place să cred că tinerii aleg să vizioneze împreună o piesă de teatru, un film la cinematograf sau un concert în aer liber. Îmi place să cred că tinerii încă mai aleg să îşi petreacă timpul mergând cu bicicleta sau cu rolele. Îmi place să cred că Bucureştiul şi-a păstrat acea fărâmă boemă de altădată.

De fiecare dată când vin în Bucureşti în mintea mea încolţesc anumite întrebări, cum ar fi: „Unde găsesc o cofetărie bună?” sau „Ce cafenele se află în zona centrală”.

Întrebările acestea există mai mult ca sigur chiar şi pe buzele bucureştenilor. Până la urmă este un oraş foarte mare şi este imposibil ca cineva să ştie absolut toate localurile  selecte din capitală.

Însă din fericire orice problemă are o rezolvare. Astfel, indiferent dacă sunteţi în căutarea unui local dintr-o anumită zonă, centru de reparaţii IT, salon de înfrumuseţare, centru sportiv, clinici medicale, agenţii de turism, hotel, service auto, centru comercial sau orice alt tip de serviciu, portal Bucuresti 365, vă stă la dispoziţie cu o listă impresionantă de firme din întreg Bucureştiul.  Trăim în era tehnologiei si a informaţiei, aşa că un astfel de portal este foarte util atât intreprinzătorilor cât şi clienţilor.

Ce este portal Bucuresti365?

Portal Bucuresti 365 este un portal unic în România care a reuşit să colecteze într-un singur loc mai multe firme din diferite domenii de activitate, posturi de radio online sau posture TV online, astfel încât utilizatorii să poată găsi cu uşurinţă orice informaţie are nevoie în timp real. Prin intermediul acestuia puteţi asculta radioul preferat sau urmări emisiunea preferată.

Unde găseşti cele mai elegante cafenele din Bucureşti?

Portalul mi-a fost de un real ajutor mai ales când am avut de organizat o întrunire cu mai multi membri ai unei asociaţii. Doream un spaţiu mai prietenos şi nu o banală sală de conferinţe. Am decis să caut prin intermediul acestuia câteva cafenele. Datorită faptului că are un meniu foarte uşor de parcurs, mi-a fost uşor să găsesc ceea ce îmi doream. Am căutat cafenele Bucuresti selectând mai apoi sectorul 1 deoarece în acea zonă ne interesa să organizăm întrunirea. De un real folos mi-au fost şi opiniile celorlalţi clienţi care au evaluat cafenelele. Feedback-ul joacă un rol foarte important în acest domeniu. Astfel eu, în calitate de client voi şti că am făcut o alegere bună, iar cei care administrează o cafenea va şti ce îmbunătăţiri să aducă astfel încât toată lumea să fie mulţumită.

Cauţi o cofetărie nouă în Bucureşti?

Portalul Bucureşti365 este soluţia! Eu de câte ori ies în oraş, prefer să merg şi la o cofetărie pentru a savura un nou sortiment de dulciuri sau prăjitura mea preferată. Sunt foarte multe cofetarii Bucuresti foarte frumoase şi apreciate, iar datorită acestui portal am reuşit să descopăr locuri noi în care revin de fiecare dată cu cea mai mare plăcere împreună cu amicii mei.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.