Scrisoare către Moş Crăciun!

40

1

Dragă Moş Crăciun,

Ştiu că a venit perioada în care toţi îţi cer fel de fel cadouri minunate!

Eu nu ţi-am scris de mai bine de 20 de ani. Sper că mă ierţi… dar cineva mi-a spus că tu nu exişti. Mi-a frânt inima pentru că eu credeam cu adevărat în tine. Tu erai cel care mă făcea să cred în magie. Cel care făcea imposibilul posibil. Tu mă făceai să visez la o viaţă mai bună şi tot tu mă făceai să mă bucur din suflet de orice primeam. Pentru că ştiam că e un dar oferit din inimă…

Am plans când existenţa ta efemeră s-a risipit. Chiar dacă am crescut, nu a fost an în care să nu mă gândesc la tine. Acum mai mult ca oricând cred în existenţa ta, pentru că ştiu că tu eşti Mesagerul Domnului. Tu eşti pretutindeni şi sălăşluieşti în oricine doreşte să facă un bine. Tu eşti cel care aprinde făclia ce ne încălzeşte inimile şi de Crăciun ne aduce pe toţi împreună.

Tu poate că m-ai uitat, dar eu încă nu!

Anul acesta mi-a adus şi bune şi rele. Nu am stat să le cântăresc, dar balanţa parcă înclină spre lucrurile bune. Sau cel puţin aşa vreau eu să văd. Oricum ştiu că Dumnezeu e acolo sus şi are grijă de mine.

Chiar dacă începutul de an mi-a adus în dar  veşti legate de sănătate pe care nu aş fi dorit să le aud vreodată, soarta a decis ca să compenseze totul aducând în jurul meu mai mulţi oameni speciali, sufletişti. Oameni pe care oricine şi i-ar dori alături, iar tu îi ştii foarte bine. Sunt oameni care m-au încurajat şi mi-au ridicat moralul la fiecare discuţie purtată. Oameni care mi-au dedicat o parte din timpul lor şi care m-au ajutat să găsesc o cale prin care să uit de problemele mele, să râd de ele şi să le fac în ciudă. Şi am reuşit! Nu ştiu dacă îmi găsesc cuvinte să le mulţumesc, dar te rog pe tine moşule ca primul dar pe care îl scoţi din desagă pentru fiecare să fie sănătatea!

Nu ne uita însă nici pe noi. Este cel mai preţios dar pe care ţi-l cer mai ales pentru băiatul meu, dar şi pentru mine.

Ştiu că ai ditamai paporniţa şi ştiu că ai loc şi pentru un gram de fericire. Aşa că te rog să aduci puţină şi în casa noastră. Nu cer multă, decât suficientă cât să ne ţină toată viaţa şi din care să împărţim şi celor dragi nouă.

Moşule, îmi mai doresc ceva… Anul acest vreau să fiu ucenica ta!

Vreau să impart şi eu bucurie!

Aşa că te-aş ruga să mai adaugi în desaga ta câteva cadouri haioase. Acestea vor aduce multe zâmbete pe feţele destinatarilor şi multă bucurie în sufletul meu. Roagă spiriduşii de pe top-cadouri.ro să le împacheteze cu mare grija, la fel cum fac an de an. Iar eu le voi trimite celor dragi în noaptea de Ajun.

cadouri

De ce am ales top-cadouri.ro

Ştiu Moşule că ţii pasul cu tehnologia. Ştiu că îţi place să faci comenzi online, pentru ca munca ta să fie mai uşoară. Şi ştiu că îţi plac lucrurile simple, lucrurile de efect şi lucrurile de calitate. Aceste criterii le găseşti pe top-cadouri.ro, un site care oferă servicii rapide şi de cea mai bună calitate în vânzarea online a cadourilor. Totul la preţuri foarte mici deoarece reducerile sunt mai mult decât tentante. Mie mi-au câştigat inima de la primul click. Am pătruns într-o lume magică a cadourilor, unde este imposibil să nu găsesc ceva pentru cei dragi. Aici am găsit categorii pentru oricine, indiferent de ocazie, vârstă, sex sau statut social.

Ce fel de cadouri se găsesc pe top-cadouri.ro

IDEI DE CADOURI

 • Cadouri de Crăciun
 • Cadouri haioase
 • Cadouri pentru bărbaţi
 • Cadouri pentru femei
 • Cadouri pentru copii
 • Cadouri de lux
 • Cadouri pentru birou
 • Cadouri pentru casă
 • Cadouri pentru timp liber
 • Cadouri speciale

Cu siguranţă îţi va fi uşor să parcurgi rafturile virtuale şi să alegi cadouri potrivite pentru toată lumea.

Ştiu că îţi e greu să te deplasezi an de an la fiecare casă. Ştiu că e greu să opreşti timpul şi să munceşti într-o noapte cât alţii într-un an. E mai simplu să apelezi la serviciile mesagerilor de la top-cadouri.ro care te vor scuti de multă muncă.

Moşule şi adulţii cu suflet de copil îşi doresc cadouri!

Gama diversificată de cadouri disponibile pe site, va permite să găseşti cadouri personalizate prin intermediul cărora să faci multe persoane fericite.

Îţi aminteşti că te-am rugat ca anul acesta să fiu ucenica ta. Lasă-mă pe mine să comand cadouri pentru cei dragi. Tu lasă-le în case doar ce eu nu le pot oferi: multă sănătate!

Imagini pentru logo top cadouri


Surse foto: Moşul: Google image, top-cadouri.ro

DISTRIBUIȚI

40 COMENTARII

 1. Foarte emoționantă scrisoarea ta și așa este, cele mai importante lucruri nu sunt cele materiale. Dar, dacă printr-un cadou putem trezi emoții, atunci trebuie ales cu mare grijă, pentru că va însemna mult, cu siguranță, pentru persoana care îl va primi! 🙂 O să intru să văd ce i-ar bucura pe ai mei. 🙂

 2. Un site foarte util. De multe ori pierdeam o gramada de timp cautand un cadou simbolic pentru diverse persoane iar asa am reusit sa gasesc cadouri petru toata familia si pretul este chiar bun

 3. Un cadou haios aduce mereu cu el un zambet asa ca e cel mai potrivit pentru prieteni dragi! Sa-ti aduca Mosul ce vrei tu si mult mai mult, pentru ca esti o femeie speciala, mereu gata sa sari in ajutorul celorlalti.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.