Ai nevoie de un site web, hosting şi promovare online? Nemesis este soluţia!

3

37742-425x282-freemacwebdesignsoftware

În ultimii ani foarte multe companii îşi desfăşoară activitatea în mediul online. Este ca o carte de vizită deschisă şi accesibilă oricărei persoane din orice colţ al lumii. Aş putea spune că dacă nu eşti online, nu exişti deoarece clienţii doresc să fie foarte bine informaţi atunci când doresc să colaboreze cu o anumită companie.

Cu cât website-ul tău este mai bine realizat şi promovat, cu atât şansa de a vinde creşte. Bineînţeles că foarte importantă este şi calitatea produselor vândute şi serviciilor oferite. Feed-back-ul dat de clienţii mulţumiţi joacă un alt rol foarte esenţial în şansa ta de a ajunge cât mai sus.

Îţi doreşti ca afacerea ta să se facă cunoscută şi nu ştii cum?

În primul rând trebuie să îi faci o pagină web pentru asta primul pas este să apelezi la o firmă de web design specializată în crearea şi promovarea în mediul on line a unui site.

Astfel de firme există în toată ţara, dar dacă tu doreşti să apelezi la serviciile oferite de o firmă web design Constanta, atunci Nemesis este soluţia!

Servicii web design de înaltă calitate


Crearea unui site web nu este chiar atât de simplă cum pare la prima vedere. Este adevărat că există multe şabloane puse la dispoziţia pasionaţilor de IT, însă nu toate satisfac nevoile clienţilor. Un site web trebuie să aibă propria personalitate, să fie unic, bine realizat şi structurat, uşor de parcurs şi sigur atât pentru companie cât şi pentru vizitatori. Pentru asta, trebuie să apelezi la serviciile unor specialişti în domeniu.

Un site web este ca o operă de artă care te atrage în primul rând vizual, apoi începi să cauţi informaţiile de care ai nevoie sau să faci o comandă.

În plus, un joc extreme de important îl joacă şi aşezarea acestuia în pagină. Cu cât este mai bine structurat şi uşor de parcurs, cu atât şansele de a vinde cât mai mult cresc.

Un alt criteriu foarte important este strâns legat de posibilitatea de avea la dispoziţie o interfaţă de administrare a conţinutului prin intermediul căreia să poţi face chiar tu modificări pe site fără a apela de fiecare dată la firma care ţi-a făcut site-ul. De exemplu, dacă ai un magazin online, să poţi modifica anumite informaţii, să ştergi produsele indisponibile şi să adaugi unele noi, sau să poţi publica anumite articole de promovare şi prezentare pentru afacerea ta.

Hosting


După ce domeniul a fost cumpărat următorul pas este achiziţia unui hosting (găzduire). Este un spaţiu în care tu îţi desfăşori activitatea online. Aşa cum afacerea ta are un sediu, la fel şi site-ul tău are un spaţiu pe un anumit server. Ideal este ca să apelezi la o echipă de specialişti care oferă servicii complete de hosting şi web design. Astfel, dacă firma care ţi-a creat site-ul şi se ocupă de buna funcţionare al acestuia este din Constanţa, atunci ideal este să cauţi tot hosting Constanta pentru site-ul tău. Comunicarea va fi mult mai uşoară, iar eventualele probleme cibernetice apărute vor fi rezolvate rapid şi fără alte cheltuieli suplimentare.

Există mai multe tipuri de pachete, însă tu decizi care este cel mai potrivit pentru afacerea ta.

Portofoliu şi experienţă


Alegând o firmă cu experienţă în domeniu şi un portofoliu vast, vei şti că ai făcut cea mai bună alegere. Astfel vei ajunge rapid să cunoşti succesul. Ca să fii sigur că ai făcut cea mai bună alegere, poţi discuta cu reprezentantul firmei care se ocupă de crearea site-ului tău despre nevoile pe care compania ta le are, despre modul în care doreşti să o promovezi şi în acelaş timp, poţi arunca un ochi şi la concurenţă, comparând proiectele realizate pentru alte companii  de pe aceeaşi nişă cu proiectul pe care tu vrei să îl realizezi. Nu uita că tu trebuie să fii cu un pas înaintea tuturor, de aceea analizează cu atenţie fiecare site realizat şi funcţional pentru a şti ce îmbunătăţiri să îi aduci proiectului tău.

Preţuri convenabile


Preţurile diferă în funcţie de complexitatea site-ului. Şi în acest caz Nemesis pune la dispoziţia clientului mai multe tipuri de pachete care să acopere cât mai multe din necesităţile unei companii care doreşte să se facă cunoscută şi în mediul online.

 

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.