Lenjerii de Crăciun – cadoul ideal pentru un dormitor de poveste

17

Numărătoarea inversă până la sosirea celei mai aşteptate sărbători din an a început, iar deja s-a dat start la goana după cadouri pe site-urile de profil. Mie îmi plac de obicei cadourile care îmbină utilul cu plăcutul, care sunt practice dar în acelaşi timp inedite cum ar fi aceste lenjerii de pat 1+1 Gratis, sau anumite obiecte de artizanat româneşti realizate hand-made. Şi pentru că e-sarbatoare, e magie, e bucurie, e musai să intri în spiritul Crăciunului.

 

Ce trebuie să faci pentru a aduce magia Crăciunului în casa ta?

Îmbracă-ţi casa în straie de sărbătoare


Cel mai aşteptat obicei mai ales de către copii este împodobitul bradului. Eu şi acum mă bucur nespus când vine momentul în care oficiez acest ritual magic. Din euforie nu aştept Ajunul, ci îl împodobesc încă din ziua de Sfântul Niculae şi îl ţin până de Sfântul Ion. Astfel mă bucur de podoabele şi luminiţele lui o lună întreagă. De aceea caut din timp decorţiuni noi sau diverse obiecte pentru Crăciun.

z-826-300x300

Momentul magic vine în seara de Ajun, când cu emoţii aşez sub brad diverse cadouri frumos ambalate. Bucuria e imensă mai atunci când copilul meu se aşează sub brad şi îmi arată ce a primit, rugându-mă să îl ajut să le desfacă.

Pentru ca Moşul să găsească mai uşor drumul spre noi, în geam lipesc diverse stickere şi agăţ ghirlande cu beculeţe frumos colorate.

În dormitor, pe pat aştern o lenjerie cu Moş Crăciun, pe noptieră aşez lumânări parfumate cu aromă de portocală sau scorţişoară.

Pe masă aşez o faţă de masă tot cu tematică de Crăciun, iar farfurioarele pe care aşez prăjiturelele sunt tot în ton cu această sărbătoare.

Şi ţinuta noastră de Crăciun trebuie să respecte codul. Aşa că m-am gândi la o rochiţă roşie perfectă pentru ziua de Crăciun.

Multe din aceste lucruri le gaseşti pe site-ul e-sarbatoare, aşa că poţi să te pregăteşti încă de pe acum comandând diverse decoraţiuni, brazi artificiali, zăpadă artificială, instalaţii luminoase, lenjerii de pat, diverse cadouri inedite, toate la preţuri avantajoase. Site-ul este foarte bine structurat şi uşor de parcurs aşa că îmi va fi uşor să găsesc tot ce am nevoie pentru a transforma dormitorul şi întreaga locuinţă într-un tărâm magic în care visele băiatului meu vor deveni realitate. În această perioadă, unele lenjerii pot fi cumpărate la o ofertă specială 1+1 gratis. Deci este ocazia perfectă de a profita şi de a cumpăra una pentru tine şi una pentru cineva drag. Sau  poţi face un cadou deosebit cuiva dăruindu-i o lenjerie cu Moş Crăciun. Un cadou deosebit şi potrivit pentru perioada aceasta.

Petrece-ţi timpul cu cei dragi


Gătiţi împreună, jucaţi-vă, urmăriţi cu toţii un program TV. Farmecul Crăciunului stă de multe ori şi în bucatele tradiţionale. Mirosul de sarmale, cozonaci proaspăt scoşi din cuptor, vin fiert cu scoţişoară şi cuişoare, fulgii de nea, lemnele ce pocnesc în sobă, colindele ce răsună pe uliţa copilăriei, clopoţeii şi zurgălăii… toate fac parte din Magia Crăciunului.

Deschide-ţi inima


Trebuie să conştientizăm ce înseamnă cu adevărat această perioadă a anului. Crăciunul pe lângă faptul că este o Sărbătoare importantă pentru Creştinism, este şi o zi în care trebuie să uităm de divergenţe, să învăţăm să dăruim şi să aducem bucurie şi în sufletele celor mai puţin privilegiaţi. O masă caldă, o haină sau orice altceva ce nu mai foloseşti dar este într-o stare bună, va aduce cu siguranţă multă bucurie în inima unei persoane sărmane. Poţi începe prin a face pacheţele pe care să le dăruieşti dininimă cuiva.

 

17 COMENTARII

  1. Lenjeriile de pat… un subiect aparent banal, dar zic eu ca niciodată nu avem destule lenjerii. Așteaptă numai sa le ai în cosul de rufe și când sa vrei sa așezi ceva drăguț pe pat… Este asemeni hainelor cu cât ai mai multe cu cât parcă n-avem destule 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.