Republica Dominicana, Mica Spanie de neratat

6

rs2862_dsc_5100

Cristofor Columb a numit Republica Dominicana ca fiind “Mica Spanie”, fiind unul dintre taramurile cu o frumuseste aparte din Lumea Noua. Republica Dominicana este una dintre destinatiile de vacanta unde trebuie sa ajungi macar o singura data in viata asta. Fie ca mergi in Luna de miere, fie ca mergi singur sau cu prietenii, aceasta destinatie spectaculoasa te va uimi si vei vrea sa te intorci si a doua sau a treia oara.

Agentiile de turism au tot timpul oferte Republica Dominicana avantajoase pentru orice. Daca alegi sa mergi iarna, este recomandat sa iti achizitionezi oferta din timpul verii. Cele mai frumoase vacante sunt acele vacante planificate in locurile mult visate. Daca ai vizitat toata Europa si nu stii ce ai mai putea vizita, recomandat este sa alegi ca o prima destinatie mai exclusivista, Republica Dominicana.

Sa faci plaja pe tarmuri exclusiviste, baie in Oceanul Atlantic sau in Marea Caraibelor este o adevarata placere pentru oricine. In  Republica Dominicana nu ai cum sa te plictisesti. Poti face plaja , te poti plimba de-a lungul tarmului , poti vizita diverse obiective turistice sau poti face sesiuni de shopping.

Ce poti vedea in Mica Spanie? Iata 3 obiective pe care nu le poti rata:

1. Republica Dominica a fost centru colonial administrative pentru Indiile Spaniole de Vest. In Santo Domingo exista un muzeu unde sunt gazduite artefacte si obiecte care de-a lungul timpului au facut istorie si au marcat Republica Dominicana. Acest muzeu este numit Muzeul Casei Regale.

2. Catedrala Primada de America este Santo Domingo, capitala Republicii Dominicane. A fost construita intre 1514-1544 si este considerate a fi cea mai veche catedrala din America. Este realizata in stil aer gotic si decorul este renascentist. Aceasta catedrala mai este numita si Catedrala Santa Maria, si a fost pe vremuri unul dintre refugiurile lui Cristofor Columb.

3. Muzeul de Chihlimbar este muzeul cel mai reprezentativ pentru Republica Dominicana. In aceasta tara minunata, Chihlimbarul este piatra de referinta, specifica. In Puerto Plata se afla acest muzeu care are cele mai spectaculoase exemplare de chihlimbar din lumea asta. Acest muzeu este unul unic si spectaculos, amenajat intr-o casa victoriana. Daca vrei sa pleci cu o amintire placuta din Republica Dominicana, cumpara suveniruri din chihlimbar si vei fi uimit de frumusetea lui.

Republica Dominicana este una dintre destinatiile de vacanta, unde te vei relaxa, unde vei cunoaste o noua civilizatie si vei vrea la final sa te intorci si a doua oara.

 

6 COMENTARII

  1. Intotdeauna am considerat Rep. Dominicana ca fiind o destinatie de lux, dar in ultimul timp am observat ca preturile nu sunt chiar atat de piperate si ca se merita sa pui un banut deoparte pentru a te bucura de acest mic Rai cateva zile/saptamani.

  2. Deci îmi vine să mă iau și să mă târăsc singură într-o vacanță. Nu mai scrie de vacanțe iarna… că mă faci să-mi folosesc de acum bugetul de vară, da?:)) Foarte faină Republica Dominicană, iar agenția în sine are oferte faine, am mai auzit de ei. 😀

    • Hi, hi… o vacanta bine-meritata poate fi facuta oricand. In plus acolo macar te vei bucura de o temperatura perfecta de plaja si plimbari sub clar de luna…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.