Jurnal de week-end: emoţii, examen şi Ziua Porţilor Deschise la Stona

29

Acesta a fost un week-end memorabil. Ziua de sâmbătă a început cu mari emoţii. Am avut de dat un examen şi din fericire rezultatul a fost pozitiv, ceea ce pentru mine înseamnă mult. Emoţiile m-au însoţit până în ziua de azi când am aflat rezultatul la proba scrisă. Faptul că în dreptul numelui meu scrie “ADMIS” mă face să vibrez de bucurie…

După examen, am vizitat sediul Stona din Comuna Brazi, sat Popeşti, nr. 82. Cei de la Stona au organizat Ziua Porţilor Deschise cu ocazia lansării noului site stona.ro… Despre acest eveniment am scris şi aici!

Am avut plăcerea de a admira o gamă variată de placaje din diverse pietre naturale pentru finisaje si decor precum: marmura, granit, calcar, travertin, onix, sandstone precum şi alte pietre ideale pentru pardoseli, decoraţiuni, pavaje… Îmbucurător este faptul că de acum oricine poate comanda direct de pe site materialele necesare, la preţ de producător.

Evenimentul mă priveşte în mod direct, deoarece în viitorul apropiat o sa am nevoie de astfel de materiale pentru a finisa viitoarea locuinţă. Piatra naturală şi lemnul sunt preferatele mele. Prefer aceste materiale, deoarece sunt naturale, ecologice şi cu un design deosebit.

Reprezentanta companiei Stona mi-a prezentat produsele disponibile şi mi-a dat câteva recomandări de care voi ţine cont în viitor. Mă bucur că îi am aproape de casă… este un Univers al pietrelor de construcţie…

stona

Vremea de sâmbătă a fost superbă. Deşi eu şi Horia am rămasi singurei, deoarece tati a trebuit să plece, ne-am bucurat de o mică plimbare împreună.

Duminică a fost zi mohorâtă… zi de relaxare. Ultimele două săplămâni au fost extrem de obositoare, de aceea duminică am ales să îmi încarc bateriile şi să încep noua săptămână plină de energie şi bună dispoziţie.

Week-end-ul care tocmai a trecut pentru mine a fost unul memorabil.

DISTRIBUIȚI

29 COMENTARII

    • Da… mai ales partea cu examenul si asteptatul rezultatului. Asteptarea de multe ori e cea mai grea.
      Vizita la Stona m-a ajutat sa ies putin din starea aia emotionanta…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.