3 motive pentru care să alegi un colţar extensibil pentru sufrageria ta

10

Colţarele sunt acele canapele moderne, ideale pentru orice sufragerie, practice, uşor de potrivit pe aproape orice latură a camerei ce ocupă puţin spaţiu dar sunt suficient de încăpătoare pentru întreaga familie.

Într-o gamă variată de culori sau modele colţarele se vor încadra uşor în orice ambianţă. Indiferent dacă optăm pentru colţare din material textil sau din piele, colţarul devine piesa de rezistenţă a unei sufragerii.

Care sunt principalele avantaje ale colţarelor extensibile?

Ocupă puţin spaţiu

Spaţiul este cu adevărat o mare problemă, mai ales pentru persoanele care locuiesc la bloc sau în case bătrâneşti moştenite de la familie. Pentru ca să economiseşti cât mai mult spaţiu, pentru leaving îţi recomand să achiziţionezi un colţar extensibil. Se aşează uşor în orice colţ, iar restul camerei rămâne liber pentru alte obiecte de mobilier, sau pentru diverse activităţi cotidiene. Astfel vei câştiga spaţiu mai mult pentru a te juca împreună cu cei mici, pentru a monta un aparat de fitness sau pentru a te pune în practică talentul de un bun dansator.

Permite redecorarea camerei în diverse moduri

Deoarece poate fi montat pe orice colţ, o astfel ce canapea nu te va lăsa să te plictiseşti de felul în care ai decorat camera. Te poţi juca cu ideile şi cu puţină imaginaţie poţi transforma camera din una banală în una demnă de paginile unei reviste de lux. Când vine vorba de mobilier und decoratiuni cu siguranţă vei găsi multe idei la Naturlich.  Astfel îţi va fi mai uşor să achiziţionezi produse moderne şi de calitate la un preţ accesibil.

Este ideal pentru familii numeroase

Dacă familia este mare, sau eşti o persoană foarte sociabilă, iar casa ta este plină mereu de prieteni, atunci cu siguranţă cea mai bună alegere este achiziţionarea unui colţar extensibil. Dacă amicii tăi, sau rudele apropiate vor rămâne peste noapte la tine, poţi să transformi cu uşurinţă camera de zi într-un dormitor relaxant pentru oaspeţii tăi. Cu siguranţă vor avea un somn confortabil, iar tu te vei transforma în gazda perfectă. Unele modele de colţare extensibile au şi spaţiu pentru depozitare, unde poţi ţine pilota şi pernele.

img_2241

Mie îmi place foarte mult acest model de colţar, mai ales că îmi plac obiectele de mobilier în nuanţe neutre. Se potriveşte de minune în orice cadru şi îmi permite să o pot asorta cu alte obiecte de mobilier sau cu diferite modele de tapet. Este modernă, elegantă şi practică.

Pe lângă faptul că este extensibilă deţine şi spaţiu de depozitare, astfel încât pilota şi pernele să fie uşor „ascunse” în timpul zilei.  Poate fi comandată în două tipuri de dimensiuni: 3070 x 1900 mm sau 2300 x 1320 mm. Materialul din care este confecţionat colţarul este foarte rezistent. Rama şi scheletul sunt din lemn esența tare şi răşinoase. Pal fără formaldehida. Este îmbrăcată în poliuretan fără FCKW. Asigură confort datorită tehnologiei de arcuire şezut cu arc plat sinusoidal.

În plus, toate produsele de la Naturlich pot fi achiziţionate în rate.

 

DISTRIBUIȚI

10 COMENTARII

    • 😀 Redecorarea locuintei ajuta la cresterea starii de bine… Este un motiv in plus pentru a iti invita prietenii si pentru a da o petrecere pe cinste!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.