Automatizarea porţilor – soluţia modernă, elegantă şi eficientă pentru curtea ta

18

Multe persoane consideră că automatizarea porţilor, indiferent dacă vorbim de cele batante sau de cele culisante este o alternativă pentru persoanele comode. Ei bine, nu este chiar aşa.

Indiferent dacă vorbim de porţile propriei curţi sau porţile unei unităţi comerciale, utilizarea unui sistem automat de închidere – deschidere este mult mai practic, comod şi eficient.

horizontal-slat
Sursă foto:

Sunt moderne şi elegante

Porţile automatizate dau o eleganţă specială curţilor datorită tehnologiei moderne. Dacă tocmai ţi-ai construit o casă nouă, sau cea veche a fost renovată, apoi ai refăcut gardul ce delimitează proprietatea, recomand instalarea unui sistem de automatizare a porţilor. Cele mai apreciate şi recomandate sunt porţile culisante. Acestea nu ocupă spaţiu atunci când sunt deschise şi sunt foarte uşor de acţionat datorită şinei pe care aceasta se deplasează. În cazul în care spaţiul de acces în curte este foarte îngust, atunci poţi apela şi la porţi batante automatizate, deşi costurile sunt ceva mai mari.

Oferă confort

Multe curţi, mai ales din zona montană se află în pantă, iar intrarea pe proprietate se dovedeşte a fi ceva mai dificilă. În acest caz, porţile automatizate facilitează mult accesul în incintă deoarece nu trebuie să laşi maşina în drum pentru a coborî din ea şi deschide porţile. Dacă spaţiul de pe stradă e îngust, iar curtea se află şi într-o curbă, aceste operaţiuni se dovedesc a fi destul de periculoase pentru toţi participanţii la trafic. În acest caz o poartă culisantă este cea mai bună alegere, deoarece poţi deschide poarta doar apăsând pe butonul telecomenzii direct din maşină. În plus, nu va trebui să te confrunţi nici cu problemele meteorologice. Cu siguranţă nu e prea plăcut ca pe o vijelie de nici căţelul nu stă afară, tu să cobori din maşină pentru a deschide porţile sau să stai cuminţel la poartă ca să aştepţi ca vremea să se potolească. Utilizând un motor poarta culisanta pentru poartă şi uşa de la garaj, poţi coborî din maşină, direct în garaj, fără ploaia să te ude până la piele.

Oferă siguranţă

În incinta instituţiei sau pe proprietatea ta privată cu siguranţă nu va mai intra oricine. Un astfel de sistem aveam şi eu la instituţia la care am lucrat până să intru în concediu de maternitate. Porţile de acces puteau fi deschise atât cu telecomanda din exterior, cât şi din interior, în cazul în care primeam vizitatori din exterior. În plus, poarta principală de acces era prevăzută cu un lacăt magnetic ce îl activam doar atunci când eram nevoită să plec din birou pentru scurt timp. Acest sistem de siguranţă a fost instalat deoraece în urmă cu ceva timp, persoane rău intenţionate au încercat să jefuiască instituţia. Apelând la un astfel de sistem, hoţilor le este mai greu să pătrundă în curte.

DISTRIBUIȚI

18 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.