Ai grijă de motorul camionului tău! Utilizează uleiul Shell Rimula Ultra 5W-30!

6

yellow-truck-on-a-road

O maşină, indiferent de gabarit are nevoile ei. Durata de viaţă atât a motorului cât şi a celorlalte componente va fi prelungită dacă se va respecta cu atenţie toate cerinţele din cartea de service.

Când vine vorba de lubrifianţi pentru motor, mulţi aleg produse mai ieftine, sau caută să prelungească schimbul fără să se gândească la faptul că aceste proceduri duc la distrugerea motorului şi cu timpul la cheltuieli mult mai mari… Ar trebui ca şi în această situaţie să se meargă pe principiul „mai bine să previi decât să tratezi”! Cu alte cuvinte, uleiul trebuie schimbat conform indicaţiile date de producător, altfel eventualele neplăceri nu ar trebui să vă mai surprindă!

Cum ar fi fost ca motorul unuia din camioanele aflate în mişcare când Jean-Claude Van Damme a făcut şpagatul să cedeze? 😀 Cascadoria destul de riscantă ar fi putut avea un final tragic…

Pentru motoarele cu sarcină mare, cele mai apreciate produse sunt uleiurile Shell Rimula! Bineînţeles că pe lângă un ulei de calitate şi carburantul trebuie să respecte toate normele de calitate. De aceea mare grijă de unde vă alimentaţi autovehiculul!

Indiferent de condiţiile de drum sau intemperii, cel mai potrivit lubrifiant este Shell Rimula Ultra 5W-30. Acesta este obţinut prin Tehnologia Dynamic Protection Plus. Noua tehnologie a fost special creată pentru motoare diesel de sarcina mare. Aceasta este o combinație unică între Tehnologia Shell PurePlus (proces proprietate a companiei Shell) şi Adaptive Aditiv Technology. În plus testele au dovedit faptul că motoarele răsfăţate cu acest ulei au avut un consum de carburant mai mic cu 2%. Acest procent, chiar dacă pare mic, reprezintă o economie financiară excelentă, ţinând cont de miile de kilometri pe care un camion îi parcurge lunar. Este de apreciat faptul că acest tip de ulei oferă cu până la 56% o mai bună protecție împotriva uzurii motorului, ceea ce înseamnă că oferă o protecţie ridicată împotriva uzurii motorului. Mai mult decât atât, produsul este special formulat pentru a combate acumularea acizilor și a depozitelor în zone vitale, cum ar fi baia de ulei, inelul cu piston, cilindre și căptușeala supapelor.

Acest tip de ulei este potrivit şi pentru vehicule Euro 4, 5 și 6. Este recomandat in special pentru motoare Euro 5 şi Euro 6 sau cele echipate cu sistem de recirculare a gazelor de eșapament (EGR).

 

rimula-htl-ultra-5w-30

 

DISTRIBUIȚI

6 COMENTARII

    • La gatit cu siguranta nu, doar daca vrei sa ajungi pe la urgente si nu stii cum. 😀 Dar din pacate unii inconstienti cumpara ulei pentru gatit cu baxurile pentru a il introduce in rezervorul de combustibil si pentru a reduce costurile cu motorina. O mare prostie pentru ca face motorul praf! In plus aceasta practica nici nu e legala din cate stiu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.