Albinuţa Magică le urează baftă campionilor ce vor participa la Jocurile Paralimpice de la Rio – 2016!

2

Dragi prieteni,

Astăzi vLogo_Jocurile_Paralimpice_de_vară_din_2016.svgreau să vă vorbesc despre învingători. Despre acei oameni minunaţi, care au întâmpinat multe obstacole în viaţă şi care au cautat pe orice cale să îşi depăşească limitele.

Este vorba de persoanele cu dizabilităţi, oameni care pe lângă problemele de sănătate  sunt nevoiţi să lupte în permanenţă cu societatea, cu birocraţia, cu lipsa de compasiune a celor din jur, cu acceptarea de sine (cea mai grea din punctul meu de vedere), cu discriminarea sau cu sistemul de sănătate care din păcate e mai bolnav ca ei!

Îi înţeleg perfect! De ce spun asta? Pentru că şi eu sufăr de o malformaţie, care în anumite situaţii poate fi încadrată la grad de handicap. Din fericire eu sunt mai norocoasă, iar boala nu a evoluat în acest sens.

Chiar dacă natura nu a fost la fel de blândă cu ei, eu îi consider OAMENI NORMALI! Pentru că normalitatea noi o definim.

Ce sunt jocurile Paralimpice?

Pentru aceşti oameni minunaţi au loc Jocurile Paralimpice. Acesta este un eveniment sportiv destinat persoanelor cu handicap. Aflată la a 15-a ediţie, anul acesta evenimentul se va desfăşura în perioada 7 – 18 septembrie la Rio de Janeiro, Brazilia.

Cine sunt campionii?

Avem mii de campioni, dar doar 11 vor participa la Jocurile Paralimpice 2016. Putem vorbi chiar de un record, deoarece este cel mai mare număr de participanţi la acest eveniment pe care ţara noastră l-a avut până acum.

Numele acestor campioni sunt: Naomi şi Samuel Ciorap, Şerban Iuian, Mihaela Lulea Florin Cojoc, Olah Attilah, Eduard Novak, Bobi Simon, Dacian Makszin, Alex Bologa, Florentina Hriscu.

De apreciat este faptul că aceşti oameni au ales să lupte. Mai mult decât atât au ales să ne facă mândră ţara!

Cine îi va susţine?

Campionii noştri vor fi susţinuţi pentru a doua oară de Olympus, unul dintre cei mai mari producători de pe piaţa locală de lactate. Prin intermediul campaniei “Susţinem adevăraţii învingători”, Olympus are ca obiectiv creşterea gradului de conştientizare a mişcării paralimpice din România, oferind sportivilor cu dizabilităţi tot sprijinul de care au nevoie. Astfel, în perioada iulie – septembrie, Olympus direcţionează Comitetului Naţional Paralimpic câte 50 de bani pentru fiecare sticlă promoţională de lapte de consum Olympus (1,5% și 3,5% grăsime) cumpărată.

Moral îi vor susţine întraga ţară. Eu personal aştept cu emoţie momentul în care tricolorul va trona falnic pe primul loc, iar Imnul României va răsuna până la capătul lumii! În altă ordine de idei, am toata increderea în campionii noştri!

Multă baftă vă doresc!

Olympus_Sustinem-Adevaratii-Invingatori copy

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.