Siguranta si confort cu porti culisante automatizate

0

slidinggates1

In timp ce portile batante sunt cel mai des folosite pentru curti rezidentiale, portile culisante sunt utilizate mai mult pentru spatii comerciale sau industriale. Cand vorbim de porti culisante, spunem ca acestea se deschid intr-o parte, pentru ca ele sunt facute dintr-o singura bucata. Aceste porti se numesc culisante fiindca ele aluneca pe o sina, iar sina este asezata pe sol. Mai exista o categorie de porti care culiseaza, insa acestea se numesc autoportante si au sina atasata, adica suspendata.

Orice tip de porti poate fi automatizat, in scopul de a spori siguranta si confortul celor care au acces pe proprietate si bineinteles a proprietarilor. Pentru porti culisante, sistemele de automatizare sunt usor de instalat si folosit. Automatizarea permite persoanelor care vor sa intre sau sa iasa din curte sa deschida sau sa inchida de la distanta poarta, inclusiv daca sunt la volan, pentru ca se poate actiona poarta din masina, cu ajutorul telecomenzii. Portile se pot deschide si din casa cand vine cineva in vizita cu masina si vrea sa intre cu automobilul in curte.

Portile culisante sunt folosite in general pentru controlul accesului in spatii mai mari. Avand doar o singura bucata, aceste porti pot avea lungimi mari. La instalarea unui kit de automatizari porti, trebuie sa se tina cont de lungimea portii si de greutatea acesteia, pentru ca sistemul de automatizare trebuie sa fie capabil sa sustina, sa deschida si sa inchida poarta fara probleme. Pot fi suportate greutati de la cateva sute de kilograme, pana la mai mult de o tona.

Un sistem de automatizare pentru porti permite un control optim al accesului si te protejeaza de accidente, pentru ca portile nu vor putea fi actionate atunci cand un obiect sau o persoana este in calea portii. Sistemele de automatizari porti sunt alimentate cu energie electrica de la retea sau pot functiona cu baterii. Sina trebuie sa fie de doua ori mai lunga decat poarta, pentru ca sa permita deschiderea completa a acesteia. Glisarea pe sina se face cu ajutorul rolelor. Ca sa poata functiona, o poarta culisanta are nevoie de minim doua role. Daca vrei sa profiti de avantajele portilor culisante automatizate, poti cumpara kituri de automatizare pentru orice tip de poarta de la Ordis.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.