Review: Deodorant Piatră de Alaun TrioVerde

14

Chiar dacă industria cosmetică este într-o continuă ascensiune, produsele naturale au fost şi vor fi dintotdeauna temelia unui corp frumos şi sănătos. Pe internet circulă fel de fel de zvonuri conform cărora deodorantele convenţionale care conţin în compoziţia lor produse chimice, chiar şi în cantităţi extrem de mici, se fac vinovate inclusiv de apariţia cancerului. Cât o fi mit şi cât realitate nu ştiu… asta depinde de fiecare individ în parte.

Tot ce ştiu este faptul că produsele naturale vor ocupa mereu un loc important în viaţa mea, datorită faptului că sunt eficiente şi prietenoase cu pielea mea sensibilă.

Astăzi doresc să vă vorbesc despre un produs pe care doream să îl încerc de mult timp, dar am tot evitat. Este vorba de deodorantul natural din piatră de alaun. Acest produs este o alternativă naturală la deodorantele clasice.

Până să vă împărtăşesc ce experienţă am avut cu acest produs, doresc să vă prezint care sunt caracteristicile acestei “pietre”.

Piatra de Alaun (potassium alum) este de fapt sare minerală, translucidă şi inodoră.

Este un  produs natural şi hipoalergenic, ce neutralizeaza bacteriile care cauzează mirosul transpiraţiei, lăsând pielea să respire. Se usucă instantaneu şi nu lasă urme. Este ideal pentru persoanele alergice la parfumuri sau alte produse cosmetice.

Obţinut prin tăierea şi polizarea pietrei de alaun brute, deodorantul este un produs 100% natural, nu conţine alcool, emulgatori sau agenţi de conservare.

Un aspect foarte important este legat de faptul că produsul nu este testat pe animale.

Deodorantul este UNISEX, deci poate fi utilizat atât de femei cât şi de bărbaţi. Poate fi folosit pe pielea umedă, imediat după duş, epilare sau ras, sau oricând este nevoie direct pe pielea uscată, umezind în prealabil stick-ul. Nu există nicio restricţie în privinţa zonelor pe care poate fi aplicată: faţă, axile, picioare.

Deodorantul vine ambalat sub formă de stick şi conţine 120 grame de potassium alum.  Ţara de provenienţă este China, iar produsul poate fi folosit de preferinţă în 24 de luni de la deschiderea ambalajului. Fiind un produs natural care nu se alterează şi nici nu îşi schimbă proprietăţile, din punctul meu de vedere poate fi folosit fără probleme şi după expirarea termenului. De multe ori directivele astea Europene nu au sens. Sunt produse care nu au termen de expirare, cum ar fi mierea sau produsele alcoolice… se ştie că un vin cu cât e mai vechi, cu atât e mai bun, iar în privinţa mierii, nu am înţeles niciodată de ce sunt producătorii nevoiţi să dea un termen de expirare la un produs care nu expiră…

Produsul este foarte economic şi prevăd că o să mă ţină o perioadă îndelungată de timp, chiar dacă îl utilizez atât eu cât şi soţul meu. Eu nu transpir excesiv de mult, iar transpiraţia normală nu este exagerat de deranjantă, aşa că un produs ca acesta este exact ce am nevoie. Soţul meu în schimb, transpiră mai mult şi de fiecare dată îşi pătează hainele, în zona axilelor.

Citind despre efectele benefice ale pietrei de alaun şi despre faptul că una din proprietăţi ar fi legată de faptul că nu lasă urme nici pe piele, nici pe haine, am dorit să mă conving singură de eficienţa acestui produs. Am constatat că într-adevăr nu lasă urme pe haine. În plus, se pare că produsul chiar îşi face treaba. Chiar dacă în perioada verii căldura sufocantă ne determină corpul să elimine absolut toate toxinele din organism, am constatat că după utilizare orice miros este cu adevărat anihilat. Singura senzaţie este de o uşoară umezeală în zona axilelor în cazul în care depun mai mult efort. Dar senzaţia nu este însoţită de alte mirosuri. Ce mă bucură însă, produsul nu împiedică organismul  să transpire, în schimb îi mai reduce din intensitate. Procesul de transpiraţie  este normal, iar dacă este blocat în permanenţă, atunci toate toxinele vor rămâne în organism, iar cu timpul vom simţi efectele negative.

În concluzie pot spune că sunt foarte mulţumită de acest deodorant şi îl recomand cu drag, mai ales dacă vă iubiţi corpul şi doriţi să îl respectaţi, răsfăţându-l doar cu produse de calitate.

Dacă sunteţi curioşi de unde am cumpărat Piatra de alaun  TrioVerde, vă invit să intraţi pe site-ul vegis.ro pentru a descoperi şi alte produse naturiste absolut minunate!

 

DISTRIBUIȚI

14 COMENTARII

  1. Eu am vazut piatra asta in farmaciile de profil, dar nu prea stiam ce face. Cred ca am sa-l incerc, acum ca stiu mai multe de la tine.
    Si eu am piele sensibila. Deo cu bila nu-mi plac, iar celelalte lasa un reziduu prafos, deranjant si pateaza in timp.
    Util articol! Mersi!

    • Eu am tot evitat sa il folosesc pentru ca nu stiam ca poate absorbi orice miros… acum cred ca depinde si de ph-ul fiecaruia.

  2. Eu am avut un antipespirant spray de la Charme d’Orient cu piatra de alaun si mi-a placut, nu avea miros dar isi facea treaba bine. Nu l-am mai cumparat din cauza pretului (39 lei – 100 ml) 😀 Acesta vad ca are un pret ok si prefer mai mult deodorantele solide decat pe cele lichide desi ma tenteaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.