Importanţa utilizării de cartuşe originale pentru imprimantă

1

brother-j100-ink-benefit

Indiferent dacă ai o firmă mică, lucrezi de acasă sau ai copii, imprimanta a devenit de mult timp o necesitate. Trăim în secolul vitezei, iar majoritatea documentelor se trimit prin intermediul poştei electronice pentru a economisi mai mult timp, dar şi bani cu transportul.

Până să rămân în concediu de creştere copil nu am acordat importanţă acestui obiect electronic. Poate şi din cauza faptului că lucram la o editură, iar toate documentele personale le printam la birou. Cum am rămas acasă am constatat că am nevoie să printez diverse documente, pe care le primeam pe mail, sau aveam nevoie să xeroxez actele necesare depunerii dosarului de indemnizaţie. Faptul că birocraţia ne omoară, toţi ştim. Pe lângă ghişeele la care eram nevoită să aştept cu un copil mic în braţe, eram nevoită să merg şi la un xerox pentru a fotocopia documentele necesare întocmirii dosarului. Ştiu că sunt mai comodă din fire, iar unul din defectele mele este lipsa răbdării. Nu îmi place să stau la cozi, aşa că decât să aştept să scot 3 hârtii la o imprimantă în oraş, aş prefera să îmi achiziţionez eu una nouă.

În plus soţul meu primeşte pe mail diverse comenzi ce trebuie scoase la imprmantă. Pe lânga acestea am nevoie să printez şi unele facturi sau extrasele de la bancă. Imprimanta chiar devenise o necesitate şi îmi părea rău că am tot amânat momentul achiziţionării uneia.

Mi-am adus aminte că la birou aveam o imprimantă multifuncţională Brother, pe care nu o mai folosea nimeni, aşa că mi-am sunat şeful şi l-am întrebat dacă este dispus să mi-o ofere mie. Mi-a spus că pot să o iau, doar că va trebui să îi cumpăr cartuse cerneala Brother noi. Am trecut pe la sediul firmei să îmi iau imprimanta, apoi am trecut pe la Mival să îmi ridic personal cartuşele. Dacă nu sunteţi din Ploieşti îi găsiţi şi online, aşa că puteţi comanda cu toată încrederea. Au doar produse de calitate şi consumabile originale.

Cum am ajuns acasă mi-am pus imprimanta în funcţiune, iar primul document printat a fost o poză cu cel mic. Apoi mi-am pregătit dosarul scanând şi printând toate documentele necesare.

Acum, pe lângă documentele importante şi fotografiile preferate îi printez băieţelului  diverse imagini pentru colorat, iar el  îşi dezvoltă simţul artistic pictând nu doar imaginea de pe hârtie ci şi biroul, cearşaful sau după caz peretele! 😛

De ce am ales cartuşe cerneală originale?

Din experienţă. Imprimanta a fost trasă pe dreapta pentru că unul din angajaţii firmei la care am lucrat a vrut să facă economie şi a cumpărat cerneală nepotrivită. Acest lucru a dus la stricarea cartuşelor. De aceea imprimanta aceea a fost trasă pe dreapta.

Cartuşele originale garantează o utilizare îndelungată, pe orice suport de tip hârtie. Chiar dacă sunt puţin mai scumpe, o să constaţi că sunt mult mai economice deoarece pe lângă faptul că oferă durabilitate, oferă şi calitate! Astfel nu o să întâmpini probleme la printarea fotografiilor sau documentelor, culorile nu se vor întinde sau şterge şi nici nu vei avea surpriza neplăcută să constaţi că ai rânduri uşor şterse sau chiar neprintate. În plus cerneala originală se usucă rapid pe pagină, nu se întinde şi nici nu murdăreşte partea din spate a următoarelor pagini ce urmează a fi tipărite.

Atenţie însă! Atunci când achiziţionezi consumabile noi pentru imprimantă uită-te cu atenţie la codul produsului. Cartuşele de cerneală trebuie să fie compatibile cu imprimanta şi în conformitate cu indicaţiile producătorului.

Dacă vei ţine cont de toate aceste aspecte, atunci cu siguranţă nu o să întâmpini probleme atunci când doreşti să printezi un document sau o fotografie. În plus, utilizând doar cartuşe originale, durata de viaţă a imprimantei va creşte.

 

 

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.