Review: Săpun moale cu extracte vegetale de la Hofigal.

13

În unul din articolele anterioare vă povesteam de ultima comandă online de produse pentru îngrijire.

Recunosc – mă declar îndrăgostită iremediabil de acest produs. Când am desfăcut flaconul nu aveam aşteptări prea mari de la acesta. Ba chiar textura apoasă şi culoarea maronie m-au cam speriat, iar mirosul m-a dus cu gândul la şamponul căţelului. Totuşi ingredientele de pe spatele flaconului m-au îndemnat să îl încerc – şi bine am făcut.

Fiind un săpun moale, acesta poate fi utilizat atât pentru spălarea corpului cât şi a părului.

20160704_091332

Prima dată l-am utilizat ca gel de duş. Mirosul nu mi s-a părut deloc ţipător – miroase a plante. Nu pot să spun nici că îmi place nici că îmi displace. Mirosul este mai accentuat doar atunci când desfaci flaconul, pe piele nu se simte. Fiind foarte lichid a trebuit să fiu mai atentă cu dozajul pentru a nu irosi din produs. Am fost uimită să constant că pielea este mai catifelată încă de la prima utilizare. După epilare, acest săpun calmează cu succes pielea iritată.

Deoarece am fost foarte mulţumită de efectul produsului la contact cu pielea, l-am promovat la gradul de gel pentru curăţarea tenului. Deoarece am un ten preponderant gras, am constatat că acest produs este foarte eficient, înlătură surplusul de sebum, nu usucă pielea şi o lasă foarte catifelată. Ba chiar am observat că enervantele coşuri au început să nu îşi mai facă de cap. Deşi producătorii recomandă evitarea contactului cu ochii, produsul nu mi-a provocat usturimi ca alte produse atunci când mă clătesc.

Fiind un produs destinat şi curăţării părului, curiozitatea m-a împins să îl utilizez şi în această direcţie. Schimbări majore nu am observat. Poate doar ceva îmbunătăţiri la nivel scalpului. Părul a devenit ceva mai mătăsos şi strălucitor. Am simţit o uşoară îmbunătăţire şi la nivelul scalpului. Săpunul moale calmează pielea şi mai înlătură din mătreaţă. Producătorul recomandă utilizarea acestui produs pentru păr împreună cu  Chelstop. Aceste două produse au rolul de a stimula şi hrăni rădăcina firului de păr şi de a preveni căderea şi încărunţirea prematură. Chiar am devenit curioasă şi în privinţa produsului Chelstop, deoarece am încărunţit deja, iar părul îmi cade îngrozitor. Efectele majore pot fi văzute abia după 6 luni de utilizare continuă.

Datorită faptului că săpunul moale cu extracte vegetale este un produs destinat şi pielii sensibile, acesta poate fi utilizat cu succes şi pentru igiena intimă. Este foarte delicat cu pielea şi are un ph neutru.

Săpun moale vegetal – Hofigal (cu săruri de potasiu) are ca ingrediente  produse naturale, extracte de plante (gălbenele, muşeţel, pătlăgină, urzică, coada calului, frunze de nuc, lavandă şi altele), dar şi extractele foliare ale acestora ca proteine vegetale şi acizi graşi naturali. Ce conţine mai exact puteţi vedea în imaginea de mai jos:

Produsul costă aproximativ 16 lei, flacon de 200 ml şi l-am cumpărat de aici.

În concluzie, sunt foarte mulţumită atât de săpunul moale de la Hofigal cât şi de întreaga comandă de pe webshopul “Pentru corpul tău”! Cel mai mult am fost încântată de efectul produsului exercitat asupra tenului.

13 COMENTARII

    • Recunosc, si pe mine m-a speriat. Am mai folosit un produs pe baza de petroleum de la Klorane. Avea aceeasi culoare, doar era mult mai vascos. Am dat multi bani pe el si nu a avut niciun efect. Era impotriva caderii parului.

  1. Am folosit cateva produse de la Hofigal si mi s-au parut ok. Acest sapun nu l-am incercat dar pare a fi si el multumitor la fel ca restul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.