Dragoste la prima vedere

0

A fost dragoste la prima vedere. Inima a început să ţi se zbată încă de când ai zărit-o prima dată. Iar ea… ea te aştepta cu braţele deschise, tremurând de plăcere încă de când ţi-a înmânat cheia sufletului ei şi întreaga existenţă. Ţi-a jurat că îţi va oferi siguranţă, confort şi clipe de neuitat, iar tu i-ai jurat că vei avea mereu grijă de ea… Că o vei proteja şi feri de orice pericol, că îi vei oferi tot ce are nevoie fără ca ea să fie nevoită să îţi ceară.

Ai fost mereu fascinat de puterea ei şi de felul în care întorcea priviri atunci când te însoţea. O prezentai cu mândrie prietenilor tăi, iar ea  te făcea  mereu să te simţi special. Ţi-a confirmat toate aşteptările şi ţi-a oferit siguranţa de care aveai nevoie. Era nărăvaşă uneori, dar o ţineai cu uşurinţă în frâu…

Ai făcut treptat o adevărată obsesie pentru ea. De ce nu, până la urmă? Este o marcă nemţească de renume… Da, ai ajuns să-ţi iubeşti maşina mai mult decât iubita care te-a lăsat anul trecut, când tu ai traversat o perioadă de colaps financiar. Dacă e bine sau nu, asta doar tu o ştii. Sunt persoane care te cred nebun, dar tu ai ştiut ce vrei încă de când a fost lansată pe piaţă. Te-ai convins de la prima cheie şi i-ai jurat credinţă veşnică… e prima ta maşină, cumpărată din banii câştigaţi cu multă trudă ca manager la o multinaţională!

Nu ţi-ai dorit o maşină oarecare, ci regina şoselelor. Mereu ai fost pasionat de automobilele puternice. De multe ori te urcai la volanul ei şi plecai spre nicăieri… fără să ai o anumită destinaţie. Îmi spuneai: „Freude am Fahren„, adică „Plăcere la condus„. Acesta este sloganul BMW-ului tău, iar acesta a devenit şi al tău. Te identifici cu maşina, iar condusul te relaxează. Simţi că atunci când eşti la volan, toate grijile au rămas undeva în urmă, iar pe măsură ce te îndepărtezi devii din ce în ce mai liber. Eşti doar tu şi şoseaua, ce vă pierdeţi către orizont!

Şi pentru că o iubeşti atât de mult vrei ca ea să beneficieze de servicii de calitate atunci când o programezi să îi faci reviziile periodice. Pentru asta apelezi de fiecare dată la singurul service independent din România cu acces la bazele de date BMW Group, unde orice operaţiune efectuată, este înregistrată în istoricul maşinii. La fel cum tu când mergi la medic ai o fişă medicală, maşina ta are propria fişă creată de profesioniştii de la Bimmer Service!

Bimmer Service auto BMW Bucureşti oferă tuturor maşinilor marca BMW servicii de calitate la preţuri foarte mici. Aici maşina ta are parte de cele mai bune servicii de întreţine, diagnoză, reparaţie, piese de origine, up-date-uri de soft, retrofituri şi activare de funcţii.

În cazul în care nu ştiai Bimmer Service auto BMW Bucureşti este axat exclusiv pe gama completă de Service auto BMW, din dragoste şi pasiune pentru universul BMW!

Anul acesta este unul special, deoarece compania bavareză Bayerische Motoren Werke AG (aka BMW) a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. Fiind o companie cu viziune futuristă, a lansat de fiecare dată pe piaţă maşini cu un pas înaintea tuturorr, venind mereu cu noi îmbunătăţiri şi dând clasă industriei auto…

Poate din acest motiv tu o iubeşti atât de mult!  Priveşti cu ochi galeşi bordul maşinii şi eşti uimit să constaţi că aţi mai făcut împreună încă 10000 km… Te-ai întrebat când? Dar timpul e relativ… Ai deschis cu atenţie cartea de service care ţi-a confirmat bănuiala… trebuie să îţi duci regina din nou la Bimmer! Să îi spui că o duci la medic sau la SPA? Orice îi vei spune ea va fi fericită, deoarece tot ce faci este pentru binele ei…

Drumul către Str. Brebenei Nr. 20 Sector 5 Bucureşti, maşina ta îl ştie foarte bine. E locul în care ştie că va fi răsfăţată şi tratată exact ca o regină. De data aceasta va beneficia de o revizie BMW, revizie filtre BMV şi un binemeritat schimb ulei BMW! Atât tu, cât şi ea sunteţi conştienţi de importanţa la timp a schimbului de ulei. Deşi sunt mecanici care recomandă schimbul de ulei la un an de zile, sau chiar la 30000 de km, voi ştiţi că pe măsură ce maşina este rulată, uleiul îşi pierde din proprietăţile sale, nu mai lubrifiază, curaţă şi răceşte la fel de eficient, indiferent de motorizarea. Important este şi regimul de exploatare al maşinii adică urban sau extraurban.  Gradul de uzură pe distanţe scurte este mai mare, iar tu care circuli zilnic prin traficul infernal din oraş ştii că un astfel de drum nu este obositor doar pentru tine, ci şi pentru ea.

Aţi început să vă înţelegeţi reciproc, iar chimia dintre voi este unică! Tu o respecţi pe ea, iar ea te respectă pe tine. Este supusă şi îţi ascultă cu sfinţenie fiecare comandă. Iarna îţi încălzeşte sufletul, iar vara îţi revigorează simţirile. Sunteţi precum Yin şi Yang… vă echilibraţi sufletele iar pe şosea sunteţi contopiţi într-o armonie eternă…

Drumuri bune vă doresc!

DISTRIBUIȚI