Ce-şi doresc bărbaţii?

4

Nu am reuşit să pătrund în mintea lor şi nici nu am cunoscut suficient de mulţi bărbaţi ca să îmi dau seama… Ştiu însă că bărbaţii, mai ales dacă au atins un anumit prag al vieţii, îşi doresc stabilitate, înţelegere şi iubire.

Se spune că femeile sunt greu de înţeles. Ei bine, nimic mai fals. Spre deosebire de bărbaţi, femeia se exteriorizează, în schimb bărbaţii nu-şi vor pune niciodată pe tavă întregul său suflet. Bărbaţii par puternici, dar sunt firi sensibile, mai ales atunci când vine vorba de cei dragi.

12798891_1184249061585114_8207413443529237770_n

Dar totuşi… ce-şi doresc bărbaţii?

Primul răspuns care ne vine în minte este legat de viaţa intimă. Dar oare sexul poate să compenseze celelalte lipsuri? Iar dacă le completează, oare până când? Este adevărat că dorinţa puternică de a domina ridică viaţa sexuală undeva în topul preferinţelor, dar un bărbat nu va fi niciodată împlinit dacă nu va simţi din partea partenerei înţelegere şi iubire.

Îşi doresc bărbaţii femei frumoase? Ei bine, voi fetelor, nu vă doriţi bărbaţi frumoşi? Normal că DA, doar că frumuseţea este trecătoare, în schimb dragostea poate fi eternă.

Bărbaţii nu sunt de pe Marte şi femeile de pe Venus cum se spune… au aceleaşi dorinţe. Vor sănătate, o familie unită, un job stabil şi o viaţă fără griji!

Îşi doresc bărbaţii copii? În proporţie de 99,99% DA! Majoritatea bărbaţilor adoră copii, iar mulţi dintre ei sunt mai protectori decât mamele.

Putere şi faimă? Cu siguranţă DA! Încă din cele mai vechi timpuri bărbaţii au simţit nevoia să se remarce, să iasă în evidenţă, să domine. Este scris în gena masculină să îşi dorească mai ales putere!

Dacă vorbim însă de partea materială, fiecare bărbat îşi doreşte ceva practic… spre deosebire de noi femeile care aruncăm o grămadă de bani pe produse cosmetice pe care de multe ori le folosm doar pe jumătate că ne plictisim, bărbaţii îşi doresc doar strictul necesar: câteva produse de calitate plus un parfum de firmă. Iar ca accesorii: un ceas in trend, butoni, ochelari…

Sunt şi bărbaţi care îţi doresc, case, maşini, şi vacanţe exclusiviste. Dar majoritatea preferă să trăiască în realitate şi îşi doresc ca în viaţă să nu le lipsească nimic.

Unii sunt pasionaţi de tehnologie, alţii de lectură… Unii iubesc pescuitul, alţii cursele de cai. (Vă invit la Ploieşti la Hipodrom – e singurul din ţară şi e pregătit deja să primească vizite).

Unii iubesc drumeţiile şi sporturile extreme, iar alţii adoră să lenevească pe o plajă exotică.

Ce-şi doresc alţi bărbaţi, sincer nu prea mă interesează. Sunt liberi să-şi îndeplinească visele. Pe mine mă frământă doar dorinţele jumătăţii mele!

Dacă îl întreb pe soţul meu ce-şi doreşte din punct de vedere material, în primul rând, mi-ar spune fără să ezite că are nevoie de o trusă de scule. CĂ ARE NEVOIE! Nu neapărat că îşi doreşte… nu o spune, dar de 11 ani de relaţie am început să intuiesc fiecare mişcare şi să îi citesc fiecare gând doar scanându-i privirea.

Zilele trecute l-am surprins căutând ceva pe internet. Părea fascinat, iar eu iniţial am crezut că este vorba de ceva pentru maşină sau pentru albine. Nu obişnuiesc să îi spionez activitatea online, dar de data asta curiozitatea m-a împins să verific istoricul… atunci am văzut că omul meu îşi doreşte un ceas. Ţin minte că mi-a mai spus că şi-ar dori un ceas nou. Parfumuri are, haine – abia şi-a înnoit garderoba… Doar ceasul lui vechi tot ramânea în urmă. Câteodată mă amuzam pe seama lui şi îl întrebam dacă iar i-a stat ceasul. Dar nu m-am îndurat de el să îi cumpăr unul nou!

Şi uite aşa omul meu a ajuns într-un univers al ceasurilor fix la Watchshop pe site!

Recunosc faptul că varietatea de modele m-a fascinat şi pe mine. În plus, pe acest site există ceasuri pentru toate buzunarele, aşa că intenţionez să-l surprind cu un model nou, elegant şi în trend cu noile tendinţe. Cu siguranţă cadoul meu îi va face o bucurie enormă.

 

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Eu nu prea stiu bine nici ce vreau eu dar minte ce vor ei. 😀 Pentru mine e o intreaga aventura sa fac cadou unui barbat, caut cu 2 luni inainte, sa ma incadrez si in buget, sa-i fie si util si sa ii si placa. Cu un ceas, rezolvi problema, o data, de doua ori iar daca e colectionar de ceasuri ….. esti o fericita.

    • :)) Sunt barbati care isi asorteaza ceasul cu tinuta la fel cum isi asorteaza femeia geanta cu tinuta. Daca e colectionar cu siguranta dai lovitura cu un ceas, doar sa ii stii colectia si sa nu ii cumperi un duplicat. 😀
      Al meu are nevoie, ca e incomod sa scoata smartphone-ul de cate ori vrea sa stie cat e ceasul. Cu punctualitatea sta mereu prost, macar daca ii iau un ceas nu mai are scuze sa intarzie… uuups va da vina mai apoi pe trafic 😛

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.