Review vopsea de păr Loncolor Natura

15

Se pare că timpul îşi pune amprenta şi asupra mea şi nu mă iartă. Am început să am foarte multe fire de păr albe, iar asta ştiu că nu e bine, dar nici nu pot stopa procesul de încărunţire, chiar dacă acesta a pornit cu mult înainte de vreme.

Singurul aliat de nădejde pentru acoperirea firelor albe este vopseaua de păr. Deoarece podoaba capilară îmi creşte foarte repede sunt nevoită să mă vopsesc la un interval de aproximativ trei săptămâni.

Astăzi am plăcerea să vă prezint vopseaua permanentă pentru păr de la Loncolor Natura îmbogăţită cu ulei de măsline şi ulei de jojoba, nuanţa 1.0 – negru intens.

Uleiul de măsline este ajută la regenerarea firelor de păr. Este ideal pentru un păr uscat şi deteriorat. Acesta hidratează, tonifiază şi repară firele deteriorate, oferindu-i podoabei capilare un aspect sănătos şi strălucitor.

Uleiul de jojoba are rol calmant şi protector, combate căderea părului şi accelerează creşterea acestuia.

De când am început să mă vopsesc am ales numai nuanţe de negru. Nu sunt foarte îndrăzneaţă, dar ştiu şi ce mă avantajează, de aceea evit alte culori de vopsea. Deoarece folosesc nuanţe de negru, prefer să mă vopsesc acasă, astfel reuşesc să economisesc nişte bănuţi. La salon apelez doar când doresc să folosesc nuanţe de roşcat sau şuviţe.

Vopseaua de păr Loncolor Natura permite închiderea, deschiderea sau revigorarea culorii naturale a părului. Pachetul conţine:

  • vopsea cremă – tub de 50 ml
  • oxidant cremă – 2 plicuri x 25 ml
  • mască pentru îngrijirea părului cu ulei de măsline
  • mănuşi pentru protecţie, prospect.

Această vopsea oferă părului o culoare plină de strălucire, durabilă şi cu un aspect natural. Cu adevărat persistă, doar că vopsindu-mă foarte des nu am reuşit să-mi dau seama cât anume.

Este uşor de aplicat şi nu curge de pe păr. Are un miros înţepător, din cauza amoniacului, dar suficient de plăcut.

Această vopsea o aplic folosind o pensulă tot de la Loncolor pe care o folosesc de câţiva ani. Bine, pensula mai avea „o soră” pe care nu o mai găsesc şi două recipiente pentru amestecul vopselei cu oxidantul din plastic. Am rămas doar cu o pensulă, rămâne să mai urmăresc ofertele Loncolor pentru a achiziţiona şi alte produse. Pentru un ritual complet de îngrijire a părului vă recomand aceste produse!

Rezultatul este acesta…

DISTRIBUIȚI

15 COMENTARII

  1. Intotdeauna mi-a placut stralucirea parului negru! Stralucire care nu apare la fel la parul saten sau blond.
    Imi place rezultatul!

  2. Si mie imi place negru cel mai negru ( multi zic ca am devenit neagra si in cerul gurii 😀 ) Dar nu ma vad cu alta culoare. Si eu am fost multumita de Loncolor Natura. O voi recumpara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.