Provocarea zilei vine de la Blogatu!

0

Bună ziua, dragi prieteni!

Încep săptămâna cu o provocare primită din partea unui cunoscut şi talentat blogger! Este vorba de Marius de la Blogatu!

Marius ştie că îmi plac gadget-urile de ultimă generaţie, aşa că mi-a propus să răspund la una din întrebările disponibile la el pe blog referitoare la noul smartphone Allview P8 Energy PRO despre care v-am vorbit şi eu aici!

Sunteţi curioşi care sunt cele 10 întrebări? Dacă da, atunci vă invit să îi faceţi o vizită!

Eu am ales să răspund la prima întrebare, deoarece pentru mine acest telefon chiar e number 1 ţinând cont de raportul calitate preţ!

ebook-de-ce-ne-dorim-smartphone-ul-allview-p8-energy-pro

Întrebarea sună cam aşa:

Cum ar fi sa ai noul Allview P8 Energy PRO, smartphone cu o baterie de 5020 mAh, care ofera o autonomie, in conditii de utilizare normala, de pana la 3 zile?

Am să răspund acestei provocări prin următorul mesaj:

Eu în momentul de faţă deţin un smartphone marca Allview, pe care nu l-am schimbat de 3 ani deoarece sunt încă mulţumită de eficienţa sa. Bateria a început să nu mai ţină la fel ca în prima zi, dar faţă de alte telefoane din aceeaşi categorie, al meu pot să spun că mi-a depăşit de mult timp aşteptările. Experienţa plăcută pe care o am cu Allview m-a determinat să am încredere totală în acest brand, aşa că următorul smartphone pe care intenţionez să îl achiziţionez cât de curând va fi cu siguranţă tot un Allview! Mi-a atras atenţia noul P8 Energy PRO tocmai datorită autonomiei bateriei. Faptul că acumulatorului de 5020mAh, asigură până la 2 zile de utilizare intensă, sau 3 zile normală, pentru mine este un mare avantaj, mai ales dacă plecăm pentru mai mult de acasă. Cu siguranţă cu acest gadget nu voi mai rămâne fără baterie în cele mai nepotrivite situaţii. În plus, dacă i-aş folosi doar funcţiile de bază folosind modul inteligent pentru economisirea energiei pot sta fără gija încărcării zile întregi.

În încheiere, doresc să îl felicit pe Marius pentru această iniţiativă, iar celor de la Allview le doresc cât mai multe gadget-uri performante!

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.