André Rieu – artistul sufletului meu!

13

A fost o perioadă în care nu lipseam de la nici un concert important din oraşul meu, iar ocazional mergeam cu prietenii la evenimente din ţară, iar distracţia atingea de fiecare dată cotele maxime. Cu trecerea anilor, „gaşca” s-a răsfărat prin diferite colţuri ale lumii, iar eu am traversat o perioadă în care puţine concerte mi-au atras atenţia, iar cele la care îmi doream să merg nu puteam ajunge deoarece de fiecare dată intervenea ceva care să îmi schimbe planul.

Sursa foto: Facebook André Rieu
Sursa foto: Facebook André Rieu

Cel mai mult mi-aş fi dorit să ajung la concertul lui André Rieu. I-am urmărit toate spectacolele de pe YouTube, iar cel mai mult m-a impresionat concertul de la Maastricht din 2015, unde invitat special a fost un alt artist drag sufletului meu, anume Gheorghe Zamfir. Pe această cale, André Rieu şi-a exprimat dragostea faţă de România şi a căutat să aducă un omagiu fanilor. Pe mine filmuleţul de mai jos m-a făcut să plâng de fericire, iar inima mi-a fost inundată de mult respect şi mândrie faţă de ţara mea.

Ultimul concert al marelui violinist în România, a fost săptămâna trecută, pe data de 11 iunie. Din păcate în acea sâmbătă aveam programat altceva, iar din acest motiv nu am avut cum să îmi rezerv bilete la concert. Dar promit că mă voi revanşa, iar atunci îi voi dedica cu drag un articol în care să vă împărtăşesc toate sentimentele care m-au cuprins ascultându-l live.

André Rieu a mai făcut ceva ce  nu pot să uit! M-a impresionat profund gestul acestui om, care atunci când a avut loc tragedia din Clubul Colectiv, a venit special la Bucureşti pentru a fi alături de o întragă ţară îndurerată. Mai mult, cu ochii în lacrimi a declarat că va dona toţi banii câştigaţi din vânzarea celui mai nou DVD cu concerte, familiilor şi victimelor acestei tragedii. Ce artist a mai făcut asta pentru noi? Eu nu am cuvinte să îi mulţumesc!

Ce mă bucură însă cel mai mult… André Rieu s-a îndrăgostit de ţara noastră şi fiind foarte apreciat de public, cu siguranţă cel de pe 11 iunie nu va fi ultimul concert din România.

Până atunci mă pot bucura de alte spectacole la fel de impesionante. Maratonul concertelor abia a început, iar tu ai şansa să câştigi bilete gratuite la Gărâna Jazz Festival, Electric Castle, Muse, Untold, Spellground, Summer Well, Sia, George Enescu sau Cat Empire…

Ai citit bine: BILETE GRATIS!

Ce trebuie să faci pentru asta?

Pentru a avea şansa să câştigi bilete la concertele mai sus menţionate, nu trebuie decât să cumperi unul din sortimentele Activia de băut, să intri pe activia.ro sau să trimiți SMS la 1772, îți lași datele și numarul de bon și asa te-ai înscris în competiție. Mai mult, dacă doreşti să îţi dublezi șansele, creează-ți propria melodie şi dă-i share pe Facebook-ul unui prieten cu care vrei să te bucuri de experiență! Eu îmi doresc să merg împreună cu soţul,  copilaşul nostru dar şi alături de cei mai buni prieteni, în special scumpa mea năşică pe care o iubesc şi o apreciez enorm!

Ce ziceţi? La care concert ne vedem?

 

DISTRIBUIȚI

13 COMENTARII

  1. Face magie pe scena! Nu stiu la ce concert ne vom vedea… dar pana atunci il voi urmari cu placere in concertele postate pe net.

    • Ar trebui sa se organizeze si in Brasov, mai ales ca e vorba de un oras foarte important si frumos. Un centru cultural ce merita promovat! Si mie imi place Richard Clyderman 😛

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.