MarketOnline și Rohnson dau start curăţeniei de primăvară

2
Cu paşi rapizi baba Dochia îşi aruncă cojoacele unul câte unul şi se pregăteşte de cel mai minunat anotimp al anului. Din păcate cotoroanţa în graba ei spre zilele însorite lasă cam mult praf, păr şi
scame… deh sunt 9 cojoace, aşa că am dat startul curăţeniei de primăvară.
Nu bine curăţ că ochiul meu vigilent scanează cu înverşunare câteva fire de păr din blăniţa căţelului, care zăceau mândre pe gresia albă de pe hol. În plus, cum deschid fereastra sau uşa, praful se
autoinvită şi se aşează confortabil peste tot. După aspirare începe procesul de spălare a parchetului şi a gresiei. Câtă fericire… să fac asta zilnic şi parcă în zadar. Oricât l-aş curăţa mopul, lasă în urmă mai mult păr decât mi-aş putea eu imagina. E clar, vechiul aspirator bătrân de vreo 10 ani nu mai face faţă, deoarece lasă în urmă multă murdărie!
Doar fi-miu se distrează copios când pornesc buclucaşul aparat, iar Micky fuge unde vede cu ochii, iar dacă ma apropii de refugiul lui atacă inamicul zgomotos şi plin de mizerie. Nu ştiu ce are cu el! Nu i-a înghiţit „femeia” ci doar câteva biluţe din ea când a suferit un accident, iar eu „eroina zilei” a trebuit să intervin chirurgical pentru ca „hemoragia de bile” să nu-i leşine total „femeia”! Dar asta e alta poveste… noi să revenim la treburile noastre!
Mi-am adus aminte imediat de noul aspirator de la serviciu, cumpărat cu puţin timp înainte să intru în prenatal şi cât de folositor era. Atunci am făcut cunoştinţă cu primul aspirator cu filtrare prin apă…  Am aspirat şi eu puţin cu el mai mult din curiozitate pentru ca să-mi fac o idee şi să-mi iau şi eu unul. Pe jos era mochetă, iar un aspirator normal nu făcea faţă murdăriei pe care noi, dar şi clienţii o aduceam în birou… Ce vremuri…
I-am spus soţului atunci că mi-aş dori şi eu un astfel de aparat, mai ales că urma să vină bebe, doar că în acele clipe nu aspiratorul era o prioritate.
Mda… gândurile mele se revarsă în minte asemeni prafului care inundă cameră printr-o tuse măgărească a bătrânului aspirator care parcă mă imploră să îi dau pace că e bătrân şi bolnav şi nu mai face faţă cerinţelor mele. Îi înţeleg suferinţa, iar tusea mă cuprinde şi pe mine.
Ce bine mi-ar prinde un aspirator 2 în 1 care să cureţe şi igienizeze în acelaşi timp… să lustruiască podeaua şi să lase în urmă o casă curată, iar mie să nu-mi mai răpească zilnic aşa de mult timp…
Făcând zilnic fel de fel de petiţii şi plângeri primesc în cele din urmă aprobare pentru unul nou aşa că-l rog pe Domnul „Gugăl” să-mi recomande cel mai bun magazin online aspiratoare!
Era şi cazul să fac acest pas, aşa că încep să mă documentez, să analizez toate ofertele. Îmi aduc aminte de aspiratorul de la locul de muncă şi mă gândesc să caut în secţiunea aspiratoare profesionale – doar m-am specializat în acest domeniu de când sunt mămică!
Caut, investighez, analizez, mă documentez, compar, iar în cele din urmă mă hotărăsc. Se pare că soarta mi-a zâmbit deoarece viitorul meu aspirator Rohnson este la reducere! Spre bucuria mea găsesc ceea ce caut! Un produs de calitate la un preţ excepţional!
Praful, părul, scamele, biluţele, firimiturile de biscuiţi ar cam trebui să spună adio! Vremea lor a apus!
Să vă spun ce mă încântă cel mai mult la acest aspirator?
Aspiratorul Rohnson AquaTech R144 este un produs care reuşeşte din plin să acopere toate nevoile familiei mele în ceea ce priveşte curăţenia.
Cu noua tehnologie inovatoare de filtrare prin apă, acest aspirator este recomandat în special persoanelor sensibile, alergice sau care suferă de astm. Prin această metodă de filtrare a mizeriei prin apă, praful nu este împrăştiat în aer ci este colectat direct în apă. Procesul de golire a recipientului de apă murdară se realizează uşor şi sigur pentru sănătate, deoarece acel „nor de praf” nu se formează. Astfel tipul acesta de aspirator se numără printre cele mai igienice de pe piaţă! Este un aspirator multifuncţional, puternic şi cu un consum redus de energie. Deja are o bilă albă de la soţ care este ecologist convins şi ţine mult la consumul de curent electric.
Principalele caracteristici ale aspiratorului sunt:
– funcţia de suflare,
– filtrul HEPA lavabil (se desface şi spală uşor),
– recipientul robust cu o capacitate de 15 litri (se pare că are un apetit enorm şi abia aşteaptă să halească toată mizeria),
– cele 5 accesorii de curăţare (perie pentru aspirare umedă, perie pentru aspirare uscată, perie în formă de T, perie rotundă, dispozitiv pentru colţuri)
He, he… cu un aşa ajutor, curăţenia va fi „floare la ureche”! În plus are şi un design modern deci se va asorta de minune cu orice debara!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring  2016 – Proba 1!


DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.