Ce faci dacă ai probleme cu iPhone-ul? Reparaţii Apple îţi rezolvă problema simplu şi rapid!

2
Sunt prea sărac pentru a mă îmbrăca ieftin”, spune un proverb englez.
La fel este şi atunci când vorbim de tehnologie şi noua generaţie de telefoane. Preţul dispozitivului creşte proporţional cu performanţele acestuia. S-au inventat fel de fel de telefoane rezistente la şocuri, sau la apă, dar şi preţurile sunt pe măsură. Nici celelalte telefoane performante nu ar trebui ignorate. Unele din ele chiar au mult mai multe funcţii decât unul rezistent la factorii externi, doar că trebuie manevrat cu mai multă grijă.
Câte un astfel de telefon avem şi noi. Telefonul meu este (încă) intact, dar nu ştiu cât va mai fi deoarece Horia cum îl vede, îl cere ca să se uite la Mickey Mouse sau să asculte „Baila Morena”. (deja am coşmaruri cu melodia asta, o aud zilnic de mai multe ori). Măcar ştiu dacă suferă un accident unde să îl repar.
Telefonul soţului a suferit un accident fix în ziua în care a mers la un interviu. Doar o secundă de neatenţie, iar telefonul i-a plonjat din buzunar fix pe asfaltul neiertător, iar display-ul s-a făcut praf! A venit acasă supărat. Eu am crezut că a fost respins, când am aflat motivul l-am liniştit spunându-i ca astfel de accidente se mai întâmplă. L-am felicitat pentru noul job şi i-am pus la încărcat vechiul telefon clasic cu şină (bine că am păstrat unul) pentru a avea în ce să-şi introducă SIM-ul până când iPhone-ul va fi din nou funcţional. Ce grea e trecerea de la un telefon performant la unul cu funcţii de bază…
I-am făcut o cafea să se mai relaxeze, apoi am căutat un service iPhone. Ştiam deja că ne va trebui un nou Display iPhone6. Nu aveam nevoie de un specialist ca să-mi confirme, în schimb aveam nevoie de unul care să-mi rezolve problema. Iniţial, al meu a vrut să-l arunce de nervi, dar i-am amintit unul din principiile lui: „nimic nu se pierde, totul se transformă” şi cum de unul nou nu aveam bani, iar utilizarea permanentă a unui telefon cu funcţii de bază îi va îngreuna activitatea, l-am convins că reparaţia este cea mai bună soluţie.
Astfel am descoperit o firmă din Bucureşti, sector 1, specializată în reparaţii iPhone, iPadd, Apple. Este vorba de iTool Service GSM despre care auzisem multe… doar recenzii pozitive.
Cu o experienţă de peste 5 ani în industria GSM, specialiştii de la iTool Service GSM au dat dovadă de promptitudine şi seriozitate. Faptul că am apelat la serviciile lor s-a dovedit a fi cea mai bună alegere pe care am făcut-o. Nici nu mă aşteptam ca problema mea să fie rezolvată în doar 30 minute, timp în care am savurat o cafea. Display-ul nou erste original, în plus am primit şi garanţie. Eu consider că am făcut o afacere bună!
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. nu vreau sa imi imaginez cum ar fi sa mi se strice un telefon ca iPhoneul. Bine ca exista acest service capabil sa rezolve orice problema.

    • Trebuie mare atentie cu "i-foanele" astea – bobelouri mobile. Tata imi zice mereu ca tot mai bun e un 3310, 1100 etc. De cate ori dai cu ele de pamant parca mai bine merg. Dar ce sa facem daca ne-am modernizat. Pe alea vechi poze "niet" net yoc deci adio "feisbuc", mail, blog, gps… asa ca fara telefon performant "viata e pustiu" :))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.