Unguent Gheara dracului: tratament ideal PENTRU CORPUL TĂU!

3
Salutare albinuţelor!
Ştiţi voi acele zile geroase sau ploioase, mohorâte şi pline de tristeţe. Acele zile în care durerea muşcă cu duşmănie din încheieturi şi simţi cum te sfâşâie în mii de bucăţi la fiecare mişcare bruscă?
Ei bine, dacă nu aţi ghicit despre ce este vorba, vă spun eu! Este vorba despre acea boală care nici nu te omoară, dar nici nu te lasă să trăieşti: REUMATISMUL!

Câteva repere medicale:
Ce este reumatismul şi cum se manifestă? Reumatismul sau bolile reumatice sunt boli inflamatorii, sau degenerative cronice şi dureroase, care afecteaza oasele, articulaţiile, muşchii, tendoanele şi ligamentele. Simptomul principal este durerea, cu anumite deosebiri, în funcţie de caracterul bolii reumatice.
Care sunt cauzele? Principalele cauze sunt determinate de bătrâneţe, suprasolicitare, frig şi obezitate. Din cauza umidităţii, frigului, schimbărilor climaterice, receptorii de la nivelul oaselor devin mai sensibili mai ales iarna, iar durerea apare din senin.
Cum prevenim şi tratam această afecţiune? Din păcate această afecţiune nu poate fi prevenită. Potrivit statisticilor, aproximativ 80% din populaţia lumii seferă de o boală reumatică. Această afecţiune nu poate fi nici tratată, dar poate fi ţinută sub control. În primul rând trebuie să fiţi atenţi la confortul termic, să nu ezitaţă să faceţi cât mai multă mişcare şi să folosiţi un tratament adecvat pentru fiecare afecţiune în parte.
Nu e de mirare că un procent atât de mare din populaţia lumii este afectată!
Bunica mereu se plângea de dureri articulare, mai ales în sezonul rece. Vara, de multe ori durerea ei era cel mai sigur indice meteo. Când simţea că durerea nu-i dă pace îmi spunea că va ploua şi niciodată nu dădea greş. Îşi dădea cu fel de fel de unguente mai mult sau mai puţin eficiente.
În una din zile a primit un balsam nemţesc tradus prin „Gheara dracului”. Acest unguent s-a dovedit a fi foarte eficient. De câte ori îl folosea îmi spunea că durerea a dispărut de parcă i-a fost luată cu mâna! Ce e drept, denumirea lui o făcea să se cam fâstâcească şi îl numea doar „unguentul ăla”.
Numele produsului, puţin cam neobişnuit mi-a atras şi mie atenţia şi l-am căutat prin
magazinele de tip plafar. Treptat acesta a devenit nelipsit din casă! A început să îl folosească întreaga familie, iar toţi s-au declarat mulţumiţi de acest balsam. Mama pentru spondiloză, tata pentru dureri la umeri, bunica pentru dureri la încheieturi şi spate…
Mai nou şi soţul meu a început să se plângă de o durere uşoară la unul din genunchi. Cum şi-a aplicat unguentul, durerea l-a lăsat!
Curiozitatea m-a împins să caut mai multe detalii despre acest produs şi dacă poate fi  achiziţionat şi on line!  Astfel am găsit acest site de unde puteţi achiziţiona diverse produse necesare pentru corpul tău! Preţurile atractive m-au determinat să plasez o comandă. Livrarea se face rapid, în maxim 48 de ore prin curier. Am ales această modalitate nu doar din comoditate ci şi datorită faptului că produsele au un preţ mai mic decât în magazine, chiar şi cu taxa de transport tot am reuşit să fac economie.
Printre produsele achiziţionate s-a aflat şi acest balsam „Gheara dracului”!
Acesta ajută la îmbunătăţirea circulaţiei sanguine, relaxează şi regenerează tonusul muscular, ajută la mărirea mobilităţii articulare, regenerarea cartilajelor, calmarea şi dispariţia durerilor reumatismale, este indicat în cazuri de reumatism articular, coxartroză, poliartrită reumatoidă, spondiloză cervicală etc. Are un puternic efect antiinflamator. Conţine extract de rădăcini din planta gheara dracului.
Produsul vine sigilat în flacon de 250 ml şi este fabricat în Germania!
Instrucţiuni de utilizare: se masează zona afectată până la absorbţie.

Dar de unde şi până unde acest nume?
Numele popular al plantei (Harpagophytum procumbens) este „Gheara Dracului”, o plantă originară din Africa de Sud. Planta şi-a luat numele de la fructele ei deosebite, în formă de capsulă, acoperite cu o multitudine de cârlige miniaturale. În timpul verii, aceasta plantă perenă târâtoare poartă flori rosii-inchis, în forma de trompetă. În scop medicinal sunt folosiţi tuberculii, care se usucă şi de  se taie în bucăţi mici, rotunde. Aceştia sunt folosiţi în prepararea de infuzii pulberi şi soluţii buvabile, geluri şi creme.
Aceasta a fost folosită de sute de ani pentru tratarea unei varietati de boli, de la  răni, indigestie şi febră până la cancer de piele. Această plantă poate ajuta la uşurarea durerii şi, în unele cazuri, poate imbunătăţi mobilitatea persoanelor care suferă de osteoartrită sau de reumatism degenerativ. Calitaţile antiinflamatorii conferite de harpagozidă şi fitosteroli sunt cele care produc acest efect, iar planta este adesea recomandată pentru tratarea cazurilor uşoare de reumatism. Ea este folosită extern pentru durerile articulare.

 

3 COMENTARII

    • Asa este, depinde si de cat de avansata e boala, dar si de organismul fiecaruia. La fel ca si medicamentele fara prescriptie medicala la unele persoane au efect, la altele nu!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.