Jurnal de weekend: cumpărături, premii surpriză şi şansa de a vizita gratuit Roma!

0
Hello albinuţelor!
Astăzi am avut chef de cumpărături şi cum aveam ceva puncte pe cardul de fidelitate de la Cora, mi-am spus ca de data aceasta voi alege acest hipermarket pentru cumpărături! Aveam ceva puncte strânse, nu doream să le pierd aşa că am decis că azi e momentul să le revendic!
Recunosc, unul din motivele pentru care merg la Cora este şi parcarea subterană din incinta Afi Palace, dar şi măsurile luate de administraţia centrului comercial în cazul celor care parchează neregulamentar!
Am făcut o alegere excelentă! Astăzi promoterii de la Nivea mi-au oferit un mic cadou, pentru produsele cumpărate. Am luat o spumă de ras pentru soţ şi o cremă pentru bebe, iar eu m-am ales cu un gel de duş gratuit!
În ce consta oferta? La achiziţia de produse Nivea de minim 19 lei, primeam instant un premiu care consta într-un produs Nivea la alegere sau un ursuleţ de pluş. După ce am achitat cumpărăturie, am mers la reprezentantul respectivului brand cu bonul fiscal şi am tras un bileţel. Nu a fost să fie ce-mi doream eu (ursuleţul de pluş). Am avut de ales din 3 produse Nivea, iar eu am ales gelul de duş cremos cu aromă de portocale. Happy time for us!

Mulţumesc Nivea. Nu ştiu cât timp această promoţie va fi valabilă!
Va recomand totuşi, atunci când mergeţi la cumpărături să fiţi atenţi şi la promoteri. Vă puteţi alege cu produse gratuite pe lângă cele deja cumpărate… pe lângă Nivea, mai erau şi alte branduri care ofereau diverse premii!
În plus Cora mi-a mai făcut o surpriză! Pentru că am avut cumpărături cu o valoare mai mare de 70 de lei am intrat în tragerea la sorţi pentru o excursie la Roma!  Se apropie şi ziua mea, oare să-mi fac bagajele???
Ce frumos sună…

„În Luna Dragostei, Cora Ploiești te trimite la Roma! Prezintă cardul de fidelitate cora la cumpărături de minim 70 de lei, în perioada 1-14 februarie, și poți câștiga un city break pentru două persoane la Roma.”

Sursa foto: Cora Romania

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.