Modulatorul FM dă start petrecerii şi în maşina ta!

3
It’s time for party!
Al treilea produs de la Tellur pe care doresc să îl prezint este Modulatorul FM T844C.
Pe maşina personală am şi slot pentru USB la casetofon, dar la maşinile de serviciu nu am, iar pasagerii, mai ales în excursii îşi doresc să asculte anumite melodii. Datorită acestui dispozitiv călătoria acestora va fi mult mai plăcută.
–        suportă stick USB sau card SD iar melodiile în format mp3,
–        include telecomandă, 4 modele loop, 206 canale,
–        memorează ultima frecvenţă, volumul şi ultima melodie,
–        are un design modern, ecran LCD,
–        se încarcă la soclul de brichetă al maşinii,
–        preţul acestuia este de aproximativ 30 lei.

Când aveam circuite prin ţară sau prin afara ţării, pasagerii cereau în special muzică specifică zonei unde se aflau. Era destul de dificil să îi mulţumesc pe toţi. La Radio muzica nu era chiar plăcută, ori se auzea prost din cauza frecvenţei. Muzica de pe CD-uri devenea plictisitoare dacă se repeta la nesfârşit. În plus, ţinând mereu teancuri de CD-uri în torpedou, acestea se zgâriau, ori se pierdeau.

Mult mai util acest modulator FM. Fie ca introduc cardul lui, cardul din telefonul cuiva care doreşte să asculte muzica din telefon sau un memory stick, petrecerea va fi mereu în toi, iar călătorii fericiţi se vor simţi în maşină ca la ei acasă!

Recomand acest produs util în orice maşină.


 

3 COMENTARII

    • Si eu il consider mai practic. In plus pot pune mai usor muzica din telefon si nici nu imi trebuie stickul sa il am la mine. Doar scot cardul din telefon si il introduc in modulator.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.