Adio 2015, bun venit 2016! Mulţumesc tuturor celor care mi-aţi făcut viaţa mai frumoasă!

2
            Anul 2015 a fost un an plin pentru mine… cu bune şi cu rele.
            Anul 2015 m-a făcut să apreciez mai mult ce am lângă mine, să nu-mi mai pese de răutăţile altora şi să îmi fac noi planuri de viitor.

            În primul rând doresc să îi mulţumesc minunatului meu soţ că mi-a fost alături în cele mai grele momente, m-a susţinut, încurajat şi mi-a oferit cel mai frumos dar de la viaţă. Un minunat copil.
            Îi mulţumesc copilului meu pentru că a venit pe lume într-un moment în care sufleteşte vorbind aveam nevoie să vină şi mi-a înseninat fiecare clipă din viaţă, m-a făcut să fiu mai puternică şi mai sigură pe mine, m-a învăţat că un zâmbet face mai mult decât 1000 de cuvinte , că o atingere de mână ajunge să mângâie şi el mai îndepărtat colţ al sufletului şi că sentimentul de iubire nu poate fi descris în cuvinte.
            Mulţumesc tuturor celor din familie pentru susţinerea şi dragostea oferită pe parcursul anilor.
Mulţumesc căţeluşului meu pentru doza zilnică de râs, generozitate şi iubire necondiţionată!
            Mulţumesc vouă, cititorilor mei.
Mulţumesc brandurilor care au avut încredere în mine şi m-au ales în diferite campanii. Aici lista e puţin cam lungă, dar aş dori să îi cuprind pe toţi cei care au considerat că sunt demnă de o frumoasă colaborare cu ei.
       În primul rând doresc să le mulţumesc albinuţelor de la BuzzStore! Voi aţi avut încredere în mine încă de când aţi intrat pe piaţă şi m-aţi selectat în diverse campanii de testare. Cu voi am descoperit ce înseamnă marketingul participativ şi ce impact pozitiv poate avea în vânzări o recomandare directă care vine din partea unei persoane care a folosit sau foloseşte un anumit produs!
          Astfel în 2015 am avut şansa să testez şi să recomand:
un aspirator Philips Power Pro Expert,
o pilă electronică Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant,
– noile pernuţe de detergent Persil Power-Mix Caps
– noua inovaţie de la Bergenbier
– prietenii ştiu de ce!
– noua tehnologie Tellur care ne întâmpină cu cele mai noi game de accesorii şi gadgeturi de pe piaţă
– noile şampoane uscate de la Batiste
          Pe această cale doresc să le mulţumesc acestor minunate branduri pentru încrederea acordată şi pentru minunatele produse lansate pe piaţă.
      Dacă şi voi doriţi să faceţi parte din acest minunat proiect iniţiat de BuzzStore vă invite să vă înscrieţi aici!

 

 

            Mulţumesc celor care administrează platformele BlogAwords şi BlogalInitiative pentru toată munca depusă, pentru toate concursurile de blogging şi pentru intermedierea dintre brand şi blogger!

 
            Mulţumesc Webrahost pentru domeniul www.albinuţamagică.ro care se va lansa curând.

Mulţumesc “Lenjerii de pat outlet” pentru că vă gândiţi la toţi clienţii şi îi întâmpinaţi
cu oferte avantajoase tot anul. Cu un raport bun calitate-preţ, aţi reuşit să mă surprindeţi într-un mod foarte plăcut!
 
Mulţumesc TotalMag pentru toate echipamentele şi accesoriile disponibile.

 

Mulţumesc Expert Contabila – cea mai bună firmă de contabilitate din Bucureşti.

Mulţumesc Rexona şi Macon pentru frumoasele cadouri – surpriză. M-aţi surprins într-un mod plăcut!
Mulţumesc Gloves in a Bottle, ThursdayPlantation şi Aubrey pentru că aţi adus în România cele mai bune şi eficiente produse naturale pe care le recomand din toată inima!

Mulţumesc Rangali pentru gama variată de produse naturale şi de calitate superioară.

 
Mulţumesc Buzzaar şi Pampers pentru că mi-aţi făcut copilul fericit. Alături de voi am aflat că viaţa în scutec poate fi mai mult decât confortabilă pentru bebeluşul meu.

 
Mulţumesc Cumparamisim.ro pentru minunata lenjerie de sezon. Lenjeria cu moşi a fost apreciată de foarte multe persoane şi mi-a decorat dormitorul într-un mod inedit! În ciuda culorii aprinse, garantez că aceasta va rămâne la fel de intensă după fiecare spălare dacă respectaţi instrucţiunile de pe etichetă! Pur şi simplu eu o ador!

Mulţumesc Brander şi Apiland pentru minunatul produs natural apicol trimis spre testare. Lăptişorul de matcă cu aromă de mango este îndrăgit mult de băieţelul meu. Ştie el de ce… şi noi ştim că este cel mai bun aliat al organismului când vine vorba de întărirea imunităţii.

Mulţumesc Asociaţiei Salvează o inimă pentru toate campanile în care multe persoane cu nevoi speciale şi-au găsit alinarea şi au primit o nouă şansă la viaţă!

Mulţumesc sponsorilor care au organizat diferite concursuri şi am avut norocul să fiu declarată câştigătoare: BeanBagShop pentru frumosul taburet transformat într-un loc de joacă pentru Horia, Carrefour şi Elmiplant – pentru loţiunile de plajă, Delaco – fan brânză – pentru micuţa pufoşenie, Electrolux şi Ariel – pentru pernuţele de detergent!

 

Mulţumesc celor de la ING care s-au gândit că e frumos să oferi un dar fără să aştepţi nimic în schimb! Un gest frumos de generozitate venit din partea unei Instituţii Bancare pe care eu o apreciez foarte mult şi din acest motiv colaborez de foarte mulţi ani! Horia e foarte încântat de cadoul primit, se joacă zilnic cu această căsuţă şi aşteaptă ca în viitor ING să ne ajute să luăm una adevărată printr-un credit avantajos!

Am mulţumit ca la Oscar tuturor celor care au contribit la dezvoltarea mea personală şi profesională, dar nu o să uit să le mulţumesc şi celor care au uitat că în clipele lor cele mai grele le-am fost alături, i-am ajutat cum am putut şi am contribuit la scoaterea lor din necaz, iar ca drept răsplată în loc de un simplu “mulţumesc” am primit în schimb doar cuvinte de ocară! Le mulţumesc pentru că mi-au arătat cine sunt de fapt şi le aduc aminte că fie roata şi pătrată, tot se învârte ea odată!

Tuturor vă doresc toate cele bune şi un an nou plin de împliniri şi realizări!

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.