Aparat de curăţat scame Philips

1

 

Deşi îl folosesc de mai bine de un an abia acum m-am gândit să scriu o recenzie despre el. Mic şi elegant, aparatul de curăţat scame de la Philips ar trebui să nu lipsească din nici o gospodărie.
O dată cu instalarea sezonului rece, suntem nevoiţi să scoatem la purtat articolele vestimentare mai groase şi ceva mai pretenţioase din garderobă. Nu o dată am avut surpriza neplăcută să constat ca puloverul meu preferat e plin de scame, că paltonul cel nou arată de parcă îl am de mulţi ani sau pantalonii primiţi cadou anul trecut arată deplorabil. Ei bine, aceste articole vestimentare pot fi readuse la viaţa cu ajutorul aparatului de îndepărtat scame de la Philips.

 

Nu e suficient ca hainele doar să le spălăm şi să le călcăm. Prin spălare, chiar şi la un program special, vom constata că scamele tot acolo rămân aşa că e nevoie de ceva mai mult. Până să folosesc acest aparat, apelam la celebrele role de hârtie, care nu reuşeau să cureţe scamele spre disperarea mea. În schimb curăţau cu brio părul de animal de pe haine.
Aparatul de curăţat scame, exact pentru asta a fost creat. Pentru a curăţa scame. Rola o folosesc în continuare pentru a îndepărta firele de păr care se încăpăţâneaza să se lipească de hainele noastre.
Aparatul a venit însoţit de 2 baterii AA Philips, care încă sunt funcţionale. Dispune de o suprafaţă suficient de mare pentru a îndepărta cât mai rapid scamele de pe ţesătură. Cu o vitează de rotaţie de 8800 rotaţii pe minut, aparatul asigură eficienţă maximă de la prima trecere.

 

 

 

Uşor de utilizat, curăţatul hainelor de scame se poate transforma într-o joacă de copil! Nu trebuie decât să îndepărtaţi capacul de protecţie, să glisaţi butonul lateral şi să îndreptaţi capul aparatului către ţesătură. În buzunarul colector se vor aduna toate scamele. După ce aţi curăţat ţesătura, glisaţi în jos buzunarul colector şi aruncaţi mizeria. Este silenţios şi foarte eficient!

 

Eu sunt foarte mulţumită, aşa că recomand cu drag acest aparat care pe mine nu m-a dezamăgit, iar dacă aveţi şi un animal de companie, cumpăraţi şi câte o rolă de hârtie pentru a îndepărta părul de animal. Astfel hainele cu siguranţă vor arăta mereu ca noi!

 

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Am si eu 1 aparat de scame. L-Am luat cu 1 euro când am fost în vacanta în Italia. Au trecut vreo 5 ani și încă merge. :)) doar ca îl folosesc rar… lenea asta 😀 xoxo

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.