Pampers: Noua generaţie de scutece chiloţei pentru super bebei!

0

            Dragi mămici… şi tătici!

De curând am primit spre testare de la Buzzaar România noua generaţie de
scutece
chiloţei
de la Pampers.

Pampers este marcă înregistrată Procter & Gamble şi cel mai mare brand global al companiei, reprezentând cea mai bine vândută marcă de scutece pentru bebeluşi la nivel global.
După cum bine ştiti, „pamper” în traducere înseamnă „alint”, „răsfăţ”, iar sloganul, „dragoste, somn liniştit, joacă” se potriveşte de minune. Cu alte cuvinte scutecelele Pampers oferă copilului confortul de care are nevoie pentru un somn liniştit, dar şi pentru perioada activă când încearcă să descopere lumea.
Când Horia a venit pe lume, mama îmi povestea cât de greu i-a fost cu mine. În acea perioadă nu existau pe piaţa din România scutecele de unică folosinţă. Se chinuiau şi părinţii noştri, ne chinuiam şi noi, copiii. În plus dacă ne udam şi nu eram schimbaţi imediat riscam să răcim. Şi nimeni nu-şi dorea să ajungă în spitale.
Procter & Gamble a intrat pe piaţa din România în anul 1992. Tot de atunci au apărut pe rafturile magazinelor şi primele scutecele de unică folosinţă, care s-au dovedit a fi un real ajutor pentru mămicile de pretutindeni.
O dată cu trecerea anilor, pe piaţă şi-au făcut apariţia şi alţi competitori, dar Pampers a reuşit să rămână brandul numărul 1 preferat de mămicile din România. Ce e drept are un raport bun calitate-preţ, de aceea a reuşit să se menţină în top.
Cât Horia era micuţ, schimbatul scutecelului era „floare la ureche”. Uşor şi fără efort. Acum că a crescut, schimbatul deja a devenit o adevărată provocare. Fiind un copilaş extrem de activ şi curios, îşi face de fiecare dată de lucru când trebui să îi schimb scutecelul. Ba o ia de-a buşilea prin pat, ba îşi desface singur scutecelul trăgând de aripiarele lui. Activităţile acestea pentru el sunt extrem de amuzante, dar pentru mine au încept să devină foarte obositoare, mai ales că nu o dată a trebuit să schimb lenjeria, să curăţ salteaua, apoi să o usuc cu feonul. Şi nu vă imaginaţi ce distracţie este pe capul lui. Un adevărat deliciu, daaar prefer să petrec timpul altfel cu el decât curăţând saltele de pipi.
Pampers parcă mi-a ghicit gândurile mele. Şi sunt sigură că şi gândurile altor mămici, aşa că pentru copilaşii care au peste 9 kg au creat o nouă generaţie de scutece chiloţel, uşor de îmbrăcat şi tot la fel de uşor de schimbat.
Primul contact cu aceste scutecele a fost extrem de amuzant. Horia căuta cu mânuţele lui mici aripioarele ca să le desfacă şi avea o mutriţă tare mirată, deoarece nu le găsea. Iar eu mă amuzam teribil pe seama lui. După ce l-am schimbat a început joaca. Iar când „plinul” a fost făcut, scutecelul a rămas în continuare fix. Pentru schimbat, doar am rupt benzile laterale şi l-am rulat. Stă împachetat şi fără să mai fie prins cu
ariciul de la benzi, aşa că pentru mine are un mare +!

Noua generaţie de scutece – chiloţei poate fi găsită în mărimile de la numărul 4 în sus şi, la fel ca şi scutecele normale promit putere de absorbţie de până la 12 ore, test pe care Pampers l-a trecut. Horia, extrem de obosit după o perioadă de agitaţie din cauza erupţiei dentare, dar şi după o plimbare până la munte şi o sesiune de jughineală zdravănă, a reuşit performanţa să îmi doarmă 13 ore fără întrerupere. L-am schimbat seara la ora 21:00, a adormit pe la ora 22:00, iar el s-a trezit a doua zi pe la 11:00. Nu am deranjat prinţul adormit, era extrem de dulce. De obicei se trezea pe la 8:00, dar văzând cât de relaxat se simte,
l-am lăsat să se odihnească cât vrea el. S-a trezit vesel, ca de obicei. Bineînţeles primul lucru a fost să îi verific scutecelul. Nu se udase, aşa că Pampers Pants a trecut testul!

Dar de ce nu se găsesc şi numere mai mici de chiloţei? Pentru că scutecelele Pampers Pants o dată desfăcute nu mai pot fi puse la loc, în schimb la scutecelele normale, verificarea se făcea mai uşor, iar dacă nu este nevoie să fie schimbat, atunci aripioarele se prind repede la loc.
Este normal. Copilul pe măsură ce creşte îşi reglează şi contactul cu natura. De exemplu Horia a învăţat de pe la 9 luni să facă căcuţă la oliţă. Nu ştie să ceară, dar face aproximativ la aceeaşi oră, sau îl observ că are nevoie, iar dacă sunt acasă îl aşez pe oliţă. Această operaţiune a fost extrem de uşoară pentru mine. Nu a protestat când l-am aşezat prima dată, din contră era tare curios. Dar pentru ca să nu se plictisească „în aşteptare” i-am dat de lucru. Ba o jucărioară, ba un biscuite, ba un cântecel. Iar acum, la 14 luni, deşi nu cere oliţa, parcă o aşteaptă. Iar cum îl aşez „pe tron”, cum „cucereşte regatul”!
Vă recomand cu drag noile scutecele Pampers Pants, uşor de folosit, confortabile şi moderne!
Somn uşor, puişor!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.