Lenjerii de vis

0
Pentru mine somnul este foarte important. Având un copil mic plin de energie, am nevoie de fiecare dată de un somn odihnitor pentru a putea face faţă la toate cerinţele micuţului meu. De când a venit pe lume, am avut grijă ca tot ceea ce intră în contact cu el să fie nou. Am cumpărat un pat nou, o saltea nouă şi bineînţeles câteva lenjerii noi.
Mereu am fost un fan adevărat al lenjeriilor de pat.
         Site-ul meu preferat este lenjerii de pat outlet, unde am găsit de fiecare dată cel mai bun raport calitate-preţ.
Vestea bună este că în perioada 13.08.2015 – 20.08.2015 a început „Summer Black Week 2015”. În campania promoţională aveţi de ales după placul inimii dintr-o sumedenie de modele, una mai frumoasă ca alta două lenjerii, iar dumneavoastră veţi plăti doar una. În campanie intră toate lenjeriile inseminate cu 1+1 gratis. Dacă doriţi să achiziţionaţi o lenjerie mai scumpă şi una cu un preţ mai mic, veţi plăti doar lenjeria cu preţul mai mare, iar cealaltă o veţi primi gratuit. În plus, la orice comandă efectuată în perioada promoţională, aveţi şansa să câştigaţi o excursie de 3 nopţi la Paris cu transport şi cazare incluse din partea sponsorului SC Alegria Online Shops SRL! Sună extrem de tentant!
Oferta mi se pare mai mult decât generoasă aşa că am să vă prezint cam ce mi-a atras atenţia.
 

 Eu propun să mă opresc aici. Deşi sunt zeci de modele care îmi plac la nebunie, vă las pe voi să decideţi ce preferaţi.
Ce vă recomand atunci când alegeţi o lenjerie de pat… Pe lângă condiţia de bază, bugetul, trebuie să mai ţineţi cont şi de calitatea materialului, dimensiune (să se potrivească cu patul vostru de acasă) şi de ce nu, să se potrivească cu dormitorul, dar şi cu personalitatea voastră!
Spor la cumpărături şi mult noroc la concurs! Poate aveţi şansa să ajungeţi pe la Paris (deşi sincer această şansă mi-aş dori să o am eu)… dar oricine ar fi distracţie plăcută!
Eu încă sunt în dilemă, ce modele să aleg…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.