Aloe Vera Pure – magie într-un singur flacon

1
Pielea umana fiind cea mai expusă diverşilor factori externi este şi cea mai sensibila. De aceea are nevoie de protecţie şi îngrijire. Şi ce poate fi mai potrivit decât ceea ce ne oferă natura?
Cu siguranţă aţi auzit de minunatele beneficii oferite de Aloe Vera. Acea plantă nelipsită din ghiveciul niciunei gospodine.
Aloe Vera conţine un complex de substanţe benefice, printre care aloina şi gelul de aloe. Aloina este un lichid galben-lăptos, situat imediat sub coaja frunzei şi care este folosit de mii de ani pentru tratarea diverselor afecţiuni.
Această plantă are diverse beneficii atât pentru uz intern cât şi pentru uz extern.
De reţinut că frunzele ajung la maturitate abia când planta împlineşte 2-3 ani.
Gelul de aloe are proprietăţi antiinflamatorii, antifungice, detoxifiante şi de stimulare a colagenului, fiind ideal în tratamentele cosmetice de întreţinere şi vindecare a pielii. În acelaşi timp oferă o senzaţie de răcorire, iar durerea este atenuată.
Aceasta poate calma durerile provocate de muşcăturile de insecte, ameliorează acneea şi arsurile cauzate de expunerea excesivă la soare, atenuzează ridurile, calmează iritaţiile, hidrateaza şi are efect de întinerire a pielii, vindecă rapid tăieturile mici şi zgârieturile, grăbind procesul de regenerare a pielii.
Dar beneficiile acestui produs nu se opresc doar aici. Poate fi folosit şi în cazul durerilor articulare şi reumatice, dar şi de persoanele care suferă de psoriazis .
Îmi aduc aminte cu nostalgie cum mama rupea mereu câte o frunză şi picura câteva picături din acest minunat elixir atunci când accidental se stropea cu puţin ulei încins sau se tăia la deget. La fel proceda şi cu mine când din prea multă energie, cădeam şi veneam cu mâinile şi picioarele julite. Iar senzaţia era atât de plăcută, parcă îmi lua durerea cu mâna şi îmi grăbea vindecarea.
Cunoscând minunatele beneficii ale acestei plante, am fost plăcut încântată să descopăr pe piaţa din România un produs  care conţine 99% ingrediente organice. Aloe Vera se regăseşte în multe forme în industria cosmeticii din toată lumea însă Aubrey este brandul care păstrează Aloe Vera în forma sa naturală lichidă. De apreciat este că nu conţine alţi aditivi adăugaţi care ar putea irita pielea.
Recomandat este să aveţi  mereu un flacon cu Aloe Vera în geantă, mai ales atunci când mergeţi la plajă. Pentru o senzaţie puternică de răcorire puteţi depozita sticluţa în frigider. Efectul este senzaţional.
Aloe Vera Pure este indicat doar pentru uz local. Flaconul se agită bine înainte de utilizare. Flaconul este sigilat şi conţine 118 ml de Aloe Vera pur. Dacă doriţi să comandaţi acest produs, o puteţi face accesând site-ul oficial Aubrey România !
 
            Eu sunt foarte încântată de acest produs.
            L-am folosit cât am fost la mare în fiecare seară după plajă şi un duş răcoritor, dar şi pe post de loţiune tonică. Fiind un lichid, transparent, cu un miros foarte subtil şi fără parabeni, pielea mea a reuşit să suporte mult mai bine căldura de afară.
Recomand cu drag!

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.