TotalMag pentru iubitorii de aventură!

0

 

Salut, dragi prieteni!
          Astăzi doresc să vă vorbesc din nou despre TotalMag, magazinul celor pasionaţi de aventură, natură, drumeţii şi a celor care îşi trăiesc fiecare clipă la maxim.
        Magazinul aparţine firmei NERAMO DISTRIBUTION SRL din Craiova şi pune la dispoziţia cumpărătorilor o gamă variată de produse de cea mai înaltă calitate.

NERAMO DISTRIBUTION SRL este o firmă specializată în comercializarea de echipament tactic pentru ofiţeri de poliţie, jandarmi, militari şi reprezintă numeroase brand-uri internaţionale în România. Gama de produse include, dar nu este limitată la: echipamente pentru organele legii, echipamente pentru agenţi de pază şi protecţie, arme combinate, cuţite, lanterne, echipament subacvatic, protecţii anti-vandal, echipament balistic, produse fitness, binocluri, aparate de vedere pe timp de noapte, lunete, sisteme de ţintire, camere cu termoviziune, îmbrăcăminte, încălţăminte, dispozitive pentru comunicaţii şi accesorii ce includ baterii, sisteme handsfree, antene, genţi militare, rucsacuri, centuri, curele de armă, tocuri de pistol, veste şi cartusiere.

Snugpak-Sac de dormit Marea Britanie Softie Elite 5 sac, sleeper, temperatura, confortabil. vant, izolatie            Acest magazin l-am descoperit în urmă cu ceva timp când căutam nişte corturi pentru campare. Soţul urma să plece cu albinele în pastoral, iar sarcina mea era să îi asigur pe perioada deplasării măcar o mică parte din confortul de acasă. Mi-am adus aminte de ei când am realizat că aş avea nevoie de saci de dormit noi şi de calitate. Somnul în deplasare nu e la fel ca cel de acasă, de aceea odihna este foarte importantă, mai ales că unele nopţi sunt foarte reci. Am găsit fel şi fel de modele pentru toate buzunarele.

            Nu doar saci de dormit aş avea nevoie ci şi de un spray paralizant pentru autoapărare despre care vă voi vorbi în articolul următor.

Şi ca să fiu puţin răutăcioasă dacă doriţi să vă spionaţi persoana iubită, soacra, bona sau vecinul petrecăreţ, TotalMag vă pune la dispoziţie o gamă variată de echipamente de spionaj. Dar, nu uitaţă că de acţiunile voastre doar voi răspundeţi!

Sincer, asta apreciez la un magazin on-line.

Varietatea de produse adresate atât celor cu venituri modeste, cât şi celor cu venituri mari. Raportul calitate preţ este excelent, iar produsele comercializate de TotalMag sunt calitative şi accesibile.

Apreciez foarte mult faptul că cei de la ToalMag îşi respectă în totalitate clienţii şi le oferă fel
de fel de oferte avantajoase. Mai nou pentru orice comandă efectuată până pe data de 20 august, beneficiaţi de o reducere de 10% utilizând codul IGSBLG1901 şi menţionându-l în secţiunea de observaţii la plasarea comenzii. Oferta este atrăgătoare, mai ales că a picat fix acum, când intenţionez să fac o comandă.

Vă salut, pe data viitoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.