Cu ce combini pantalonii cargo

0

Moda se schimbă în mod constant, însă întotdeauna o pereche de blugi va rămâne un etalon în tendințele modei. Cine nu are o pereche de blugi în dulap? Ușor de combinat, comozi de purtat și mereu la modă blugii au scris istorie. Însă în ultimi ani pantalonii cargo au devenit din ce în ce mai populari.

Pantalonii cargo sunt un tip de pantaloni care au fost inițial concepuți pentru a fi utilizați în scopuri militare, dar care au devenit rapid la modă datorită funcționalității și stilului lor distinctiv.

Cu ce combini pantalonii cargo

  • Pantalonii cargo pot fi combinați cu succes cu o cămașă simplă într-o nuanță neutră sau pastelată. Acest look este casual și confortabil, potrivit pentru o zi relaxată.
  • Pantaloni cargo cu tricou sau maieu: Poți crea un look urban și relaxat combinând pantalonii cargo cu un tricou sau un maieu. Poți adăuga un pulover oversize deschis peste tricou pentru un aspect mai complex.
  • Cu o jachetă scurtă de blugi: O jachetă de blugi merge bine cu pantalonii cargo, creând un look casual și cool. Poți purta o jachetă cu o nuanță de denim diferită sau una într-o nuanță neutră pentru a completa ținuta.
  • Cu un pulover supradimensionat: Puloverele largi sunt la modă, așa că încearcă să îi combini cu pantalonii cargo. Poți alege un pulover mai lung pentru un aspect modern și relaxat.
  • Un hanorac: Hanoracele sunt confortabile și pot fi combinate cu pantalonii cargo pentru un look sportiv. Completează ținuta cu sneakerși pentru un look casual.
  • Pantaloni cargo cu o cămașă din in sau din bumbac: O cămașă din in sau din bumbac adaugă un element de stil la pantalonii cargo. Această combinație poate fi purtată într-un mod mai elegant sau casual, dacă sunt folosite accesoriile potrivite.
  • Pantaloni cargo cu adidași sau bocanci: Poți alege să asortezi pantalonii cargo cu adidași pentru un aspect mai sportiv sau cu bocanci pentru un aspect mai robust și urban.
  • Pantaloni cargo cu o geacă de piele: O geacă de piele adaugă un aer de rebel la pantalonii cargo. Această combinație este potrivită pentru un edgy style. O ținută „edgy” se referă la un aspect vestimentar care are un caracter îndrăzneț, nonconformist și uneori subversiv. În general, este caracterizată prin utilizarea elementelor de modă neconvenționale, detalii cu o notă de rebeliune și o abordare creativă a stilului personal.

Când combini pantalonii cargo, este important să iei în considerare culoarea, textura și stilul acestora, dar și să îți exprimi propria personalitate și preferințe. Experimentează cu diferite combinații și accesorii pentru a obține un aspect care să te reprezinte.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.