Află aici despre acele cutii prăjituri și despre Snick Ambalaje – vezi aici despre ce e vorba

0

Dacă deții un o cofetărie sau un restaurant care preia comenzi de prăjituri și livrează mâncare acasă, atunci știi cât de utile sunt ambalajele de unică folosință.  Acestea sunt la îndemână atunci când pregătești mâncarea și o așezi cum trebuie pentru ca cel care a solicitat-o să o primească așa cum trebuie. În cazul în care nu ai ai aflat despre Snick Ambalaje și despre gama diversă de ambalaje, atunci trebuie să știi că acest furnizor deține un portofoliu extins de produse necesare în bucătărie și nu numai.

Se întâmplă să ai nevoie de cutii prajituri de mici sau mari dimensiuni? Le poți găsi pe acestea la Snick Ambalaje. Colorate, simple, în dimensiuni mai mici sau mai mari, le găsești în gama acestui furnizor. Poți să le comanzi și online, simplu și rapid.

De ce ai nevoie de aceste cutii speciale?

Păi întâi de toate, trebuie să știi că produsele de patiserie sau de cofetărie au nevoie de o depozitare corectă. Mai ales dacă vorbim de acele prăjituri cu frișcă, aceasta nu trebuie să ajungă pe platoul cu pricina sau să se lipească una de cealaltă. Pentru asta ai nevoie de ambalaje special create pentru prăjituri. Din carton rezistent și eventual cu o fereastră care să-ți permită să vezi în ce stare sunt acestea, ele se găsesc în stocul de produse pus la dispoziție de către Snick Ambalaje.

Pe acestea le poți cumpăra fix așa cum sunt sau le poți personaliza într-o culoare care face referire la conținutul cutiei. Roz, portocaliu, roșu, la care poți adăuga un sticker care face trimitere la specificul afacerii tale. Tu doar trebuie să vii cu ideea, iar Snick Ambalaje se poate ocupa de acest proces.

Sacoșa cu mostre îți spune care sunt ambalajele de care ai nevoie

Dacă te hotărăști asupra acestui furnizor, trebuie să știi că acesta îți pune la dispoziție sacoșa cu mostre în care poți să adaugi ambalajele pe care intenționezi să le testezi. Aceasta este gratuită și îți permite ție să vezi din ce sunt făcute și cum se comportă acestea în contact cu alimentele.

Îți va fi mult mai ușor ulterior să plasezi o comandă și să vezi cum te înțelegi cu acestea. Snick Ambalaje îți pune la dispoziție produsele de care ai nevoie, mai exact ambalajele de care ai nevoie pentru afacerea ta.

Reducere suplimentară pentru comenzile mai voluminoase

Poți să vezi toată gama de produse pe snick-ambalaje.com și să plasezi o comandă. Oricare ar fi nevoile tale în materie de produse consumabile, trebuie să știi că Snick Ambalaje poate deveni partenerul tău de nădejde în tot acest proces. Găsești prețuri accesibile și oferte care te vor face să comanzi de îndată.

La acele comenzi voluminoase primești reduceri substanțiale, acestea te vor ajuta să ai grijă de bugetul tău oricare ar fi acesta. Nu trebuie să faci rabat nimic, asta dacă te gândești că prețurile sunt unele mari.

Contact:

comenzi@snick-ambalaje.com

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău, România

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.