Fructe preferate: căpșune și cireșe

1

Cine are un teren la țară unde să poată cultiva legume, fructe și pomi fructiferi și să crească anumite animale se poate numi un om fericit și norocos. A fost o vreme când din cauza lipsurilor, majoritatea oamenilor au migrat la orașe lăsând satele pustiite și îmbătrânite. Și pe bună dreptate pentru că agricultura nu este atât de ușoară precum pare. În plus dacă o cultură nu este protejată, fenomenele meteorologice o pot distruge dacă nu iei măsuri suplimentare de precauție sau nu știi cum se îngrijesc anumite plante pentru a rodi.

Dacă ai un teren la țară și vrei să începi să cultivi anumite plante importante, atunci trebuie să citești câte ceva despre acestea. De exemplu dacă iubești căpșunele poți afla de aici totul despre plantarea căpșunilor primăvara. O plantă nu este suficient doar să îi sapi o groapă și să o așezi acolo. Este nevoie de muncă multă. Anumite plante și animale au nevoie de grijă specială, iar dacă dorești să te bucuri de roade trebuie să te informezi și să depui anumite eforturi pentru asta.

Același lucru se aplică și în cazul pomilor fructiferi. Nu este suficient să plantezi un pom și să aștepți după câțiva ani să rodească. Dacă nu îl uzi când e mic, dacă nu îl cureți la timp și nu îl tratezi împotriva dăunătorilor s-ar putea să nu rodească deloc. Poți afla de aici totul despre când se plantează cireșii.

La asta trebuie să mai adăugăm costurile, pentru că atât plantele cât și animalele nu se dezvoltă fără anumite cheltuieli. Animalele au nevoie la fel ca oamenii de tratamente și hrană de calitate, care nu toată poate fi procurată din propria gospodărie, iar plantele au nevoie de tratamente împotriva dăunătorilor și compost sau îngrășământ.

Din acest motiv aș dori să vă îndemn pe toți să apreciați mai mult oamenii care muncesc în sere sau cresc animale și încurajez achiziționarea de produse doar de la fermieri autohtoni.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Felicitari pentru cele de mai sus! Aveti un vis maret si asta se poate vedea. Incurajati pe toata lumea sa se bucure de avantajele unui teren la tara si sa se trezeasca la realegerea campului si asumarea responsabilitatilor. Mult succes si sa aveti intotdeauna ovasii pline!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.