Rujuri pe care pur și simplu o să le adori

0

– Ce faci când nu îți stă bine părul?

– Te dai cu ruj!

Cam așa sunt și eu… părul nu îmi stă bine aproape niciodată. Sau traumatizată de faptul că e foarte greu de aranjat și rebel nu sunt eu mulțumită nici atunci când chiar îmi stă bine.

În schimb când vine voba de rujuri lucrurile stau cu totul în alt fel. Pentru mine rujul perfect nu usucă buzele, nu se strânge și nu lasă urmă pe ceașca de cafea. Dacă în urmă cu ceva timp consideram că aceste cerințe sunt imposibil de îndeplinit toate în același timp, acum sunt total de altă părere. Asta mai ales de când am descoperit rujul perfect: ruj Maybelline tip creion! Iar dacă este și accesibil la preț, atunci este rujul perfect! Pur și simplu îl ador! Am mai avut și alte rujuri de la Maybelline care mi-au plăcut și pe care obișnuiesc să le mai cumpăr mai ales când sunt la fertă, însă cele tip creion rămân preferatele mele. Poate și datorită designului slim și compact care le face ușor de purtat în geantă dar și ușor de aplicat pe buze.

Lăsând la o parte aspectul acestor tipuri de ruj eu le apreciez mai mult pentru faptul că sunt chiar rezistente pe buze. Chiar și pe cele uscate care au nevoie în general de multă hidratare pentru a ajuta un ruj să arate perfect pe buze. Aceste tipuri de ruj parcă au fost create special pentru mine. Aici mai adaug și faptul că sunt disponibile în nuanțe care mi se potrivesc și care îmi plac mult. Este genul de ruj de purtat zi de zi.

Pur și simplu după aplicare simt că strălucesc și îmi recapăt încrederea îm mine știrbită de firele de păr mult prea rebele ca să se lase așezate în vreun fel.

Foarte mult îmi plac și rujurile de la Yves Saint Laurent. Îndrăznețe, culori vii, pasionale acestea sunt ideale pentru a fi purtate la un party. Pentru un makeup profesionist, ideal pentru o petrecere cu pretenții eu aleg mereu un ruj yves saint laurent!

Chiar dacă rujurile sunt intens hidratante, cremoase și nu au tendința de a crăpa, se strânge sau usca buzele este foarte important ca acestea să fie răsfățate cu un balsam. Și la fel de important este consumul de apă. Buzele se usucă din cauza faptului că sunt expuse la diferite temperaturi, vânt dar principala cauză este lipsa hidratării corpului. Consumul de apă este esențial nu doar pentru un orgaism sănătos ci și pentru un aspect frumos al buzelor și a pielii.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.