5 Motive pentru care să nu mai eviți lenjeria intimă sexy

0

Majoritatea din noi nu poartă lenjerie intimă în fiecare zi. Unele nu o poartă deloc. De aici și întrebarea, dacă avem într-adevăr nevoie de un motiv anume pentru avea un set sau două de lenjerie sexy pentru acele ocazii speciale? 

Dacă nu te-ai gândit la asta sau lenjeria sexi nu este, pur și simplu, pe lista ta de priorități, aruncă o privire pe evanoir.ro si pe lista de mai jos. Gândește-te la aceste aspecte atunci când dorești să îți cumperi lenjerie intimă.

1. Pentru a te simți extraordinar chiar și într-o zi banală

Nimeni nu v-a ști că există o pereche de chiloți de mătase sub costumul gri pentru birou. Doar tu vei știi asta. Atunci când pășești, șoldurile tale se vor undui într-un mod inconfundabil. Iar când vorbești, o vei face într-un mod hotărât și autoritar, dar feminin și sexi în același timp. Așa că nu te mira că toți vor fi atrași de tine ca moliile de lumină. 

Fiecare zi poate fi o zi specială și ar trebui să fie pentru tu ești ceva special. Nu ești doar un membru productiv și deștept al unei comunități, ci ești iubită, soție, mamă, soră, o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Și merită să te simți feminină, strălucitoare și sexi în fiecare zi.

2. Pentru a te simți sexy

A fi sexy este mai mult o stare de spirit, decât modul în care arăți sau te îmbraci. Nu trebuie să ai fustă scurtă și decolteu ca să fii seducătoare. Dacă te simți sexy și atrăgătoare în adâncul tău, atunci cu siguranță vei întoarce capete și într-o ținută banală. Totul stă în modul în care te prezinți celor din jur și atitudinea pe care o adopți.

Lenjeria sexy te poate ajuta în acest sens, pentru că nu se vede, dar tu știi că e acolo. E tot ce ai nevoie pentru a te simți confortabil, dar și provocator în același timp.

3. Pentru a scoate în evidență formele corpului

Lenjeria nu mai este demult ceva incomod și rigid. În ziua de azi poți găsi lenjerie de calitate, făcută din cele mai bune materiale, ce se simte plăcut pe piele și poate fi purtată o zi întreagă fără consecințe asupra sănătății. Pe lângă asta, îți poate complimenta formele naturale, punându-le mai bine în valoare.

De exemplu, un sutien model balconette îți oferă volum și îmbunătățește forma pieptului. În același timp, tehnologia de fabricație fără cusături vizibile oferă confort pe tot parcursul zilei, fie că vorbim de un piept mai mult sau mai puțin generos.

4. Pentru a reaprinde flăcările de demult

Fiecare relație ajunge în punctul în care rutina ia locul pasiunii (fie că vrem să recunoaștem sau nu). Pur și simplu ne simțim comod unul cu celălalt și nimeni nu mai vrea să impresioneze. Aceleași haine vechi, fără machiaj, cu părul prins, iar pijamaua ta e, de fapt, un tricou mai vechi.

Ei bine, cum ar fi să te uiți în sertarul cu lenjerie? Un set de lenjerie sexy îți va surprinde partenerul și cu siguranță va reaprinde acele sentimente ce au făcut relația voastră atât de delicioasă la început.

5. Pentru a scăpa basma curată

Ai o pasiune pentru ceva anume? Poate îți place să-ți cumperi pantofi, genți, rochii, produse de machiaj ceva mai des decât ar trebui. Iar din acest motiv, ai deseori discuții cu partenerul tău, ce pare deranjat de ”hobby-ul” tau, relativ costisitor. 

Iată un truc care te poate scoate din încurcătură când iar nu au putut rezista unei ”oferte”. Prezintă pantofii, hainele, accesoriile etc. într-un mod inedit. Mai exact, pune pe tine lenjerie intimă sexi și defilează așa, în timp ce prezinți noua achiziție. Nu doar că vei scăpa de morală, dar s-ar putea să primești și o răsplată neașteptată.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.