Idei de afaceri pentru acasă

0

Nu este ușor în ziua de azi să ai un job stabil și mai ales unul bine plătit. Poate doar dacă ești medic sau profesor. Chiar și așa locul de muncă nu este veșnic asigurat. Însă multe persoane aleg ca după terminarea facultății să se angajeze de nevoie în domenii care cu care nu se identifică. Puține sunt cele care fac ceea ce le place. Este foarte important ca într-un domeniu să îți urmezi visul și să faci ce îți dorești.

Manichiură sau cosmetică

De exemplu dacă ești pasionată de beauty nu trebuie să te angajezi la o multinațională, hypermarket sau alt loc cu care nu te identifici. Poate doar pentru a învăța cum să îți conduci o afacere dacă ai terminat o facultate în domeniu. Însă dacă ești pasionată de beauty urmează-ți visul și deschide-ți un salon. Pentru moment chiar la tine acasă dacă bugetul nu îți permite să închiriezi un spațiu, asta până când evoluezi și îți permiți ceva mai avantajos. Dacă stai la bloc ce e drept o să ai nevoie și de acordul vecinilor. Dar dacă stai la casă atunci chiar ești norocoasă.

Cunosc câteva fete care au pornit de la un curs și un kit unghii să ajungă să aibă propriul salon. Depinde de tine cât de mult vrei să evoluezi. Ce e drept au muncit mult. Poate mai mult decât dacă ar fi fost angajate la un birou sau într-un supermarket, dar au pus multă pasiune și au evoluat foarte frumos.

În ziua de azi puține femei nu poartă unghii cu gel. Asta pentru că manichiura rezistă și poate fi purtată chiar și 3 săptămâni fără să înceapă să se vadă că a crescut unghia și fără să se strice. Manichiura cu ojă normală nu rezită mai mult de 2 zile. Uneori doar câteva ore. Ar trebui să stai statuie și să nu faci nimic. Cel puțin în cazul meu oja normală nu rezistă. Doar ce semipermanentă. Găsiți aici ojă cu sclipici pentru o manichiură perfectă.

Magazin online

Dacă ești pasionată de vânzări atunci îți poți deschide un magazin online. Dacă ai și câteva cunoștințe de IT cu atât mai bine că ți-l poți concep și administra chiar tu. Ce e drept în acest caz ai nevoie de un buget care diferă în funcție de ce ți-ai propus să vinzi. Multe persoane aleg să comande produse de pe site-uri precum AliExpress sau Amazon și să le vândă în România cu un adaos comercial destul de frumușel. Astfel au reușit să își recupereze rapid investiția. Însă și în acest caz este nevoie de muncă și perseverență, mai ales că trebuie cumva ca magazinul tău să fie cunoscut. Pentru asta trebuie investit timp mult mai ales în rețelele de socializare și în campanii de marketing.

Social Media / Creator de conținut

Dacă ești o persoană creativă care iubește să scrie și care îi place socializarea atunci un astfel de domeniu este excelent. Fiind un job remute poate fi realizat de oriunde există o conexiune la internet, chiar și din vacanță. Administrarea unei pagini de Facebook nu este tocmai una ușoară. La fel cum nu este nici realizarea de conținut pentru diferite companii și site-uri web. Un articol de specialitate necesită și multă documentare pe lângă creativitate, iar aceste detalii se plătesc bine. Asta bineînțeles dacă îți apreciezi munca la adevărata ei valoare.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.