Frica de a îmbătrâni

0

Pe măsură ce înaintăm în vârstă se instalează și frica de a îmbătrâni. Nu toți oamenii ajung să fie cuprinși de această stare însă în mare parte, cu fiecare an adăugat prezintă stări de anxietate. Aceste stări sunt cauzate și de faptul că organismul uman începe să se deterioreze iar anumite organe ale acestuia nu mai funcționează ca în tinerețe. De aceea este necesar să fie ajutat. Cum facem asta?

woman taking selfie
Photo by Edu Carvalho on Pexels.com

Este important să adoptăm un stil de viață cât mai sănătos, să eliminăm din dietă produsele cu o concentrație mare de zahăr și grăsimi sau cele care conțin diverși aditivi ți conservant, să respectăm regularitatea meselor, să nu mâncăm după ora 20:00, să renunțăm la consumul de alcool, să facem cât mai multă mișcare în aer liber, să citim cât mai mult pentru a ne menține și mintea sănătoasă și să nu alungăm tinerețea din suflet. Corpul poarte îmbătrâni, însă noi ne putem menține mereu tineri și să ne bucurăm din plin de fiecare etapă a vieții și de tot ceea ce ne oferă natura.

Însă de cele mai multe ori organismul are nevoie de un ajutor suplimentar. De aceea este important să mergem regulat la controale medicale și să suplimentăm deficitul de vitamine și minerale din organism dar și să ajutăm anumite organe să funcționeze normal atunci când simțim că nu suntem într-o bună formă. De exemplu Liv 52 tablete are efect favorabil asupra stării de sănătate a organismului prin susținerea funcțiilor hepato-biliare. Acesta este un bun adjuvant în tulburările de funcționare a vezicii biliare ți a ficatului și după caz poate fi administrat chiar și copiilor de peste 6 ani. Acest produs poate fi administrat ca adjuvant a funcționalității ficatului în cazul în care urmați un tratament cu diverse medicamente, dar contribuie și la îmbunătățirea apetitului și buna digestie a alimentelor precum și la o bună funcționalitate a vezicii biliare, astfel încât după masă să te simți mereu în formă. În același timp împiedică încărcarea cu grăsimi a ficatului și îl protejează de acțiunea nocivă a alcoolului, medicamentelor sau a diverselor toxine, ajutând la procesul de regenerare hepatică.

În cazul bărbaților cea mai frecventă afecțiune este funcționalitatea prostatei. Pe măsură ce se înaintează în vârstă, scade testosteronul, iar prostata își mărește volumul, devenind mai dură și mai puțin elastică. Prostata mărită apasă astfel pe uretra ce trece prin mijlocul ei și creează dificultăți de urinare. Proxel este un supliment alimentar, special dezvoltat pentru bărbați cu un conținut de extracte vegetale de calitate superioară și care are rolul de a susține sănătatea prostatei și de a contribui la menținerea unei funcției sexuale normale.

couple elderly man old
Photo by Pixabay on Pexels.com

Acestea sunt doar două exemple însă pentru multe afecțiuni se pot administra diverse tratamente care să amelioreze și să îmbunătățească starea de sănătate. Este adevărat că nu ne vom simți ca în tinerețe însă așa cum am mai spus, dacă tinerețea este în suflet, ne va fi mai ușor să trecem peste micile obstacole care vin la pachet cu îmbătrânirea.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.