Cele mai iubite cadouri

1

Nu știu alții cum sunt dar eu pun mai mult preț pe gest decât pe valoarea cadoului. De multe ori am primit cadouri nepotrivite, însă le-am primit de fiecare dată cu drag. Pentru că tot cu drag au fost oferite și pentru că persoana respectivă nu a investit doar bani ci și timp și parte de suflet. Au fost și momente în care am primit cadou bani. Un cadou potrivit aș spune în anumite situații. Pentru că persoana care dorește să îți ofere un cadou, nu o face din obligație ci din dorința de a îți aduce o bucurie, însă se simte pusă în dificultate și lipsa de inspirație dar în același timp dorința de a îți oferi un cadou inspirat pun presiune asupra momentului, așa că oferă pur și simplu bani ca tu să îți iei ce îți dorești. Însă o idee foarte bună care să înlocuiască banul, astfel încât cel care primește să nu se simtă inconfortabil ar fi voucherul cadou. Și ce poate fi mai potrivit decât un voucher cadou Notino?

Notino vine mereu în întâmpinarea ta cu cele mai inspirate și potrivite idei de cadouri atât pentru el cât și pentru ea. Alegerea potrivită a unui cadou nu mai este chiar atât de dificilă atunci când cunoști ce iubește destinatarul și ai parte de discounturi generoase și idei de cadouri inedite. Însă dacă vrei să știi că ai luat ce trebuie, atunci ia cadou un parfum!

Pentru acel EL deosebit din viața ta, te poți inspira din acest top 10 parfumuri pentru barbati. Din acest top Emporio Stronger With You Intensely și BOSS The Scent Absolute sunt parfumuri care au câștigat un loc fruntaș pe raft, însă la acest top eu aș adăuga și Prada Luna Rossa Carbon, un parfum pe care îl vei iubi de la prima pulverizare, atât tu cât și el și care din punctul meu de vedere le detronează pe celelalte!

Pentru EA, inspiră-te din acest top parfumuri femei! Cu siguranță nu vei da greș, mai ales că femeile iubesc parfumurile de calitate și se bucură de fiecare dată când apare unul nou în micuța colecție, sau atunci când un parfum care tocmai s-a terminat este înlocuit de o nouă sticluță magică, care va completa colecția. Preferatul meu din topul prezentat este Black Opium de la Yves Saint Laurent, iar de la  Jean Paul Gaultier îmi place enorm de mult So Scandal! Însă Euphoria de la Calvin Klein îmi aduce aminte de adolescență. Am avut acest parfum în urmă cu ceva timp, iar după ce sticluța am terminat-o nu am înlocuit=o cu alta. Nu pentru că nu mi-a plăcut însă am fost mereu tentată să cumpăr alte noi parfumuri. Nu regret asta, însă văzând parfumul în acest top, mi-am adus aminte că l-am avut și chiar l-am îndrăgit. Ar fi cazul să îl adaug din nou în micuța mea colecție.

Indiferent de alegere, un parfum prețios, de calitate, va aduce de fiecare dată un strop de bucurie în viața persoanei care va primi un astfel de cadou.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.