De unde își face cumpărăturile Moșul?

0

Moș Crăciun nu mai face față să fabrice jucăriile în atelierele din Laponia. Spiridușii au un volum mult prea mare de lucru, iar pentru ca Sărbătoarea Crăciunului să aducă un strop de magie tuturor copiilor, Moșul își încarcă tolba colindând magazinele online. Avem un Moș modern, care iubește tehnologia și care dorește să se asigure că fiecare copil va primi un cadou cât de mic, astfel încât un strop de bucurie să ajungă în fiecare casă.

Anul acesta băiețelul meu a învățat să scrie cu litere de mână. Anul trecut i-a scris cu litere de tipar și din lista de dorințe a primit aproape tot. Însă anul acesta a învățat literele de mână și i-a scris Moșului așa cum a putut. Ce e drept, i-a scris lui Moș Nicolae mai întâi pentru că el este primul care vine cu cadouri pe la copii. Probabil va fi ultima scrisoare către Moș… asta până când va afla care este de fapt motivul pentru care acesta cu unii copii e mai generos, iar la alții de fapt nici nu reușește să ajungă. Și că nu este vorba de copii cuminți sau copii răi ci de statut social. Până atunci încercăm să menținem cât mai mult acest strop de magie.

Așadar, de unde își procură Moșul jucăriile? Fiind vorba de buget limitat, Moșul are grijă să vâneze cele mai bune oferte. Are multe magazine din care cumpără însă ca orice bun organizator este fidel anumitor magazine. Bineînțeles că jucăriile sunt căutate și comandate și în funcție de lista de dorințe.

Ce credeți că își dorește băiatul meu? Până să așterne literele pe hârtie și-a exprimat dorința pentru o căsuță în copac. Însă fiind un fan lego adevărat i-a cerut o căsuță din lego. Moșul știa deja ce își dorește băiatul așa că are în vedere să îi aducă și căsuța dorită și un set lego vidiyo care îl comandase deja pentru el.

Asta nu e tot. Ce băiat nu ar pune pe lista de dorințe o mașinuță? Ce e drept, Moșul e cam derutat pentru că marca se schimbă de la o zi la alta. Însă în același timp zic că ar trebui să fie bucuros că are de unde alege. Dacă nu găsește modelul dorit și scris pe ultima listă, poate găsește altul despre care copilul a amintit…

Moșul de fiecare dată aduce și cadouri despre copilul nu amintește, doar pentru că el știe că ar avea nevoie de ele cum ar fi hăinuțe noi, dulciuri, dar și alte jucarii exterior pentru copii, pentru că nu-i așa? Copilul trebuie să petreacă cât mai mult timp în aer liber și să facă multă mișcare.

Ultima dorință de pe listă este un cățel. Se pare că îi este foarte dor de Micky. De când acesta nu mai este nu a amintit prea des de el. Poate era mai mic și nu realiza, însă cu siguranță i-a lipsit. Nu știu dacă acum Moșul îi va aduce tot de pe listă, pentru că un cățel nu este o jucărie și pe lângă mâncare și dragoste, mai are nevoie și de timp, timp care dat fiind situația actuală din familie, îi va lipsi. Însă pe viitor nu este exclus, dar nu fix acum. Totuși…. nu cred că va sta cățelul în ghetuțe. 😀

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.