Top 3 parfumuri care m-au cucerit definitiv!

0

Nu sunt o colecționară de parfumuri și nici nu mă aventurez în a cumpăra un parfum fără a folosi în prealabil un tester sau fără a cunoaște foarte bine parfumul, așa că atunci când cumpăr un parfum prefer să merg la sigur, alegând unul care să îmi placă și care să mi se potrivească. Înainte practicam acest obicei de a cumpăra un parfum după descriere și recenzii însă multe dintre ele sfârșeau donate. Cum banii nu mă dau afară din casă prefer să iau un parfum care să mă reprezinte însă numai după folosirea unui tester sau dacă acel parfum mi-a plăcut și doresc să îl achiziționez din nou. Din fericire Notino oferă des kit-uri cu testere așa că pot să îmi creez o imagine despre parfumurile care îmi par interesante însă nu le-am purtat niciodată.

Hypnose de la Lancôme

Trebuie să recunosc faptul că parfumurile de la Lancôme îmi plac la nebunie, mai ales că sunt foarte senzuale și feminine. Îmi plac parfumurile din gama Trésor, La Vie Est Belle, Idôle, însă pe departe preferatul meu rămâne Hypnôse de care nu mă mai satur și pe care îl pot purta în orice moment al zilei sau anotimp. Este diafan, senzual și elegant. Din acest motiv am un parfum nu numai acasă ci și la birou, astfel încât atunci când port acest parfum și doresc să îi dau un refresh, mă bucur încă o dată de prospețimea și senzualitatea acestuia. Fiind un parfum extrem de versatil, acesta nu lipsește niciodată din colecție. De fiecare dată când sticluța acestuia se apropie de golire am grijă să achiziționez încă o sticluță. Pur și simplu îl ador. Parfumul oriental lemnos debutează cu o combinație magică de note de pasiflora, care evoluează spre inima florală, cu iasomie tandră și o gardenie dulce și îmbătătoare. Baza lemnoasă cuprinde o notă de vetiver cu subtonuri pământii și vanilie dulce și caldă. Rezultatul este un parfum fin și necomplicat, plin de eleganță și de încredere de sine.

Opium Black de la Yves Saint Laurent

Opium Black de la Yves Saint Laurent este un parfum de seara ideal atât pentru o cină romantică într-un restaurant luxos asortat la o rochie neagră elegantă, cât și pentru o seară în club alături de prieteni. Este un parfum care intrigă, pentru femei încrezătoare și îndrăznețe care trezesc în tine sentimente de siguranță, încredere și mister. Vârful compoziției constă în adieri de fructe de păr, presărate cu flori de portocal și cu flăcări picante de piper roz. Inima combină tonuri intense de cafea, rafinate de acorduri de iasomie. La bază domină acordurile calde ale vaniliei. Îmi place să îl port de fiecare dată când ies în oraș, iar varianta de 30 ml nu lipsește din geantă.

Scandal So Scandal de la Jean Paul Gaultier

So Scandal de la Jean Paul Gaultier m-a cucerit iremediabil. Este un parfum pentru femei senzuale, îndrăznețe și care știu ce vor. Debutează cu aroma dulce și profundă a florilor de portocal, care dă parfumului un aer elegant. Iasomia îmbătătoare, în deplină armonie cu tuberoza, conferă parfumului senzualitate. Acordurile lactice, prezente pe toată durata evoluției acestei captivante compoziții, ies clar în evidență spre final. So Scandal intrigă atât prin aroma unică și senzuală cât și prin modul în care vine prezentat. O sticluță din capacul căruia ies două picioare sexy de damă. So Scandal este un parfum puternic, ideal de purtat seara sau în special în sezonul rece. Însă miroase Scandalos de bine și într-o zi toridă de vară.

Parfumul tău preferat care este?

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.