Nu tu alegi parfumul ci parfumul te alege pe tine!

0

Fiecare parfum spune o poveste. Asta poate pentru că fiecare parfum este prin natura sa o poveste scrisă cu măiestrie de maeștri parfumieri. Iar cum se spune, esențele tari, se țin în sticluțe mici, aceștia adună într-o sticluță primul răsărit de soare, roua dimineții, prospețimea florilor și întreaga adiere a nopților târzii. Toate regăsite în mireasma celor mai fresh parfumuri de vara femei!

Însă nu fiecare poveste are un final fericit. Asta pentru că, vrăjiți de aroma îmbietoare simțul olfactiv poate fi ușor amăgit, iar ce acum te transpune într-un tărâm al florilor, în maxim două ore tărâmul dispare ca și cum nu ar fi fost vreodată prezent. O fata morgana pe care o readuci la viață sub ploaia aromată, dar care dispare atunci când te aștepți mai puțin. Alegerea unui parfum care să te reprezinte nu este chiar atât de ușoară. Ironic este că nu tu alegi parfumul ci parfumul te alege pe tine. Așa m-a ales și el pe mine… într-un mod absolut SCANDALOS de plăcut!

Parfumul verii pentru bărbați!

Nu este un secret că obișnuiesc să comand parfumurile de pe Notino, iar alegerile m-au satisfăcut de fiecare dată pe deplin atât pe mine cât și pe soț. În cazul lui, parfumul preferat rămâne Prada luna rossa carbon despre care v-am vorbit într-un articol anterior!

Parfumul verii pentru femei!

So scandal Jean Paul Gaultier parfum m-a cucerit de la prima pulverizare! Iar acum a ajuns să fie parfumul meu preferat. Puternic imediat după aplicare, senzual și revigorant în timpul zilei și soft spre seară, este un parfum care persistă aproape toată ziua, pe care pielea mea îl adoră și de care pur și simplu m-am îndrăgostit iremediabil.

So scandal de la Jean Paul Goultier este un parfum cu personalitate, pentru femei puternice și sigure pe ele și care iubesc viața și să se distreze. Un parfum extravagant pentru femei care se iubesc și știu să își etaleze feminitatea și senzualitatea. Parfumul este pur și simplu ”o extra doză de senzațional!” Fiind un parfum floral, nu va trece neobservat mai ales că în compoziția sa are aromă de tuberoză, o floare senzuală cu un miros puternic care oferă o explozie olfactivă.

Dacă vă întrebați care este compoziția parfumului, ei bine aceasta ”debutează cu aroma dulce și profundă a florilor de portocal, care dă parfumului un aer elegant. Iasomia îmbătătoare, în deplină armonie cu tuberoza, conferă parfumului senzualitate. Acordurile lactice, prezente pe toată durata evoluției acestei captivante compoziții, ies clar în evidență spre final.” Eu ador tuberoza, aș putea spune că este floarea mea preferată. Este unul dintre motivele pentru care am ales acest parfum… sau el m-a ales pe mine. Spun asta deoarece parfumul m-a cucerit în urma testării mai multor mostre primite la comenzi anterioare de parfumuri. Împreună cu parfumul am primit cadou și o cremă hidratantă și plăcut parfumată.

Ambalajul inedit cu două picioare de damă care ies din partea superioară a parfumului, accentuează transpunerea acestui parfum într-o lume a extravaganței, muza seriei de parfumuri Scandal este în continuare fermecătoarea Irina Shayk, care întruchipează perfect povestea și caracterul acestui captivant parfum feminin.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.