Iata cum ajuta salile de fitness in lupta contra Covid-19

0

Salile de fitness au fost inchise pentru o perioada de timp, iar de la 15 iunie au primit aprobarea pentru a fi deschise. Dupa o perioada lunga de izolare, foarte multe persoane, chiar si cele care nu mergeau in mod normal la sala, au inceput sa faca exercitii fizice. Cei de la Steroizi.biz explica modul in care mersul la sala si sportul in general, ajuta in lupta impotriva corona virusului.

Primobolan este un steroid standard care ajuta la recuperarea dupa COVID-19

Un studiu oferit de Imperial College din Londra a descoperit ca pacientii care s-au infectat cu COVID-19 si au fost in stare critica, s-au recuperat ulterior externarii mai usor cu steroizi standard, asa cum este si Primobolan. Studiul a evaluat hidrocortizonul la 403 pacienti suspecti de COVID-19 sau confirmati, care au avut nevoie de ajutor pentru organele respiratorii sau pentru functia cardiovasculara. Rezultatele arata ca steroizii au efect in acest sens si ajuta la recuperare. (sursa: http://www.pmlive.com/pharma_news/standard_steroid_improves_recovery_of_critically-ill_covid-19_patients_1347802_)

Cat de important este sportul pentru a tine departe SARS-CoV-2?

Desi pentru anumite persoane sportul este un stil de viata, deoarece ajuta la mentinerea unui metabolism puternic, sunt inca persoane pentru care sportul este facultativ si doar ocazional.

Conform BBC, oamenii ar trebui sa lupte contra noului Coronavirus prin sport, exact asa cum se pregatesc inainte de un examen sau de o operatie. Specialistii arata si ca o dieta sanatoasa are tot potentialul de a reduce riscul de imbolnavire.

Sportul de orice fel, care implica efort fizic intens, renuntarea la fumat, o dieta echilibrata si o sanatate psihica buna sunt alegeri responsabile, care ajuta foarte multe in protectia contra noului Coronavirus. Totodata, renuntarea la alcool este cea care va reduce sansele de imbolnavire grava.

Aceste masuri sunt utile si pentru a reduce riscul de a dezvolta o serie de probleme de sanatate suplimentare, care pot sa supuna Sistemul National de Sanatate la un efort suplimentar. Sportul si exercitiile fizice sunt unele dintre cele mai bune metode prin care organismul poate fi mentinut sanatos in perioada aceasta.

Oamenii care sunt inclusi in grupurile de risc trebuie sa faca efort, atat cat pot, astfel incat organismul sa fie mai puternic, iar atunci cand se imbolnavesc sa nu aiba nevoie de terapie intensiva.
Recomandarile CPOC sunt: renuntarea la fumat, exercitiile fizice si pentru echilibru, o dieta corecta si diminuarea portiilor in perioadele cu activitate redusa si mentinerea unei sanatati psihice optime, care ajuta la un somn odihnitor.

Pentru ca sportul practicat pe strada sau in parcuri nu reprezinta cea mai buna optiune, oamenii fiind extrem de complexati sa alerge singuri, mai ales daca au probleme cu kilogramele in plus, cea mai buna varianta este sala. Mersul la sala, alaturi de un ciclu steroizi pastile moderat, ajuta in mai multe moduri:

  • un prim avantaj este faptul ca persoana interesata de mai multa miscare are la dispozitie un antrenor care sa ii ofere sfaturi si un punct de plecare;
  • al doilea avantaj este apartenenta la un grup, pentru ca cei care merg la sala se cunosc intre ei si chiar se imprietenesc;
  • cel de al treilea avantaj este, desigur, construirea unei conditii fizice bune si accelerarea metabolismului.
DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.