3 gadgeturi la care îmi e greu să renunț

0

Tehnologia vrem sau nu vrem face parte din viața noastră. A devenit indispensabilă în foarte multe activități și domenii și a ajuns să ne ușureze considerabil munca. Tehnologia poate da mari bătăi de cap celor care refuză să o cunoască sau o reneagă. O întâlnim peste tot: în casă, la birou, pe stradă, în magazine sau autobuze. Iar dacă nu reușim să ținem pasul cu ea, nu reușim nici să ne integăm ușor în societatea modernă.

Ce e drept, roboții au început subtil să ne înlocuiască. Însă noi oamenii trebuie să învățăm să ne reinventăm, iar întoarecerea la natură poate implica la fel de bine și tehnologia, mai ales în domeniul agricol.

Tehnologia crează dependență?

Fără discuții. Ar fi o ipocrizie să spunem că nu. Ce e drept nu vine sfârșitul lumii dacă renunțăm o vreme la ea, însă cu siguranță ușor nu va fi. Putem să revenim la viața simplă pe care o aveau bunicii noștri, însă va fi exact ca o evadare în junglă. Imaginează-ți că trebuie să ajungi urgent la o adresă anume, într-un oraș străin. Nu numai că nu ai GPS, dar nu ai nici telefon mobil clasic, doar cu butoane. Te vei simți exact ca un pește pe uscat. Dar soluții există mereu dacă le cauți vei găsi o cale să-ți îndeplinești obiectivul.

La ce obiecțe nu aș renunța?

1. Smartphone-ul e cap de listă. Recunosc. Sunt dependentă la el, iar dacă l-am uitat acasă simt o ușoară tentă de anxietate. Asta pentru că nu îl folosesc doar pentru diversitatea de aplicații ci și pentru a vorbi cu soțul sau copilul. Iar pentru o persoană care activează în domeniul social media, lipsa telefonului și a accesului la internet poate fi un adevărat coșmar. Am avut momente în care însă nu am atins telefonul câteva ore bune, sau chiar am evitat să îl folosesc câteva zile. A fost ca un test de rezistență pe care l-am picat!

2. Smartwatch-ul se află pe lista gadget-urilor indispensabile. Ușor de purtat și greu de pierdut, un smartwach inteligent este un partener ideal pentru orice iubitor de tehnologie. În plus este și elegant.

3. Orice iubitor de muzică, va avea întotdeauna căștile în geantă. Iar dacă vrei să lucrezi în grădină, la bucătărie, ori dorești să te relaxezi în curte, dar să asculți în același timp melodiile preferate, atunci cu siguranță îți vei dori să ai cu tine una dintre aceste boxe wireless. Mici, elegante, dar în același timp puternice, vor fi sufletul oricărei petreceri în aer liber, fără însă a deranja fonic vecinii.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.